Afbeelding
dinsdag 2 april 2019, 11:00

Theatergroep Cameleon brengt ‘Leeve de Vereeniging’ nu in Dinteloord

DINTELOORD – Op woensdag 10 april en vrijdag 12 april verzorgt theathergroep Cameleon twee voorstellingen van de succesvolle voorstelling ‘Leeve de Vereeniging’. Dat gebeurt in de zaal van restaurant Thuis!

Hoewel de thuishaven van Cameleon in Steenbergen ligt, bestaat het gezelschap inmiddels uit leden die verspreid over de Brabantse Wal wonen. Een van hen komt uit Dinteloord: Jolanda Bierkens kwam de groep versterken en zorgt voor verjonging. Bezoekers van ‘Leeve de Vereeniging’ worden getrakteerd op een afwisselend voorstelling met serieuze liedjes, humoristische scènes waarbij lokale en landelijke problemen op de hak worden genomen.

Met medewerking van

Erol Struik voert de algemene regie en Kees Thijssen arrangeerde en orkestreerde de zangnummers. De schrijversgroep van Cameleon met Diny Gladdines, Esther de Ron, Erol Struik, Ad Vermeulen kreeg medewerking van John Nijssen en Hans de Bruin. Zij leveren het leeuwendeel van de teksten.
De  eigen licht- en geluidsgroep, bestaande uit Frank Sponck, Tommy Deurloo, Ivo en Rowan Nagelkerken, verzorgt alle licht en geluid op deze avonden. Lieke Gladdines tekent voor de choreografie. Toneelmeesters zijn John Rommers en Jack de Kock. Decor door Marcel van Dam. De kledinggroep bestaat uit Ineke Herselman en Elly Withagen.

Reserveren voor beide voorstellingen kan via info@hotelrestaurantthuis.nl. Wie niet kan mailen kan bellen naar (0167) 528 577.

Uit de Steenbergse Courant