Afbeelding

Familiekamer bij Nuiten Groffen: veel privacy en onbeperkt bezoek

De huiselijk ingerichte familiekamer van Nuiten-Groffen uitvaartzorg, biedt veel privacy. Ook kunnen nabestaanden op ieder gewenst moment bij hun geliefde zijn.

Dierbare herinnering  

In de periode na het overlijden van een dierbare komt er enorm veel op de nabestaanden af. Om van het afscheid een dierbare herinnering te maken, is een zorgvuldige begeleiding bij de organisatie van de uitvaart van wezenlijk belang. Het afscheid moet immers een herinnering worden waaruit nabestaanden kracht en inspiratie kunnen halen om verder te kunnen gaan met hun eigen leven.

Onbeperkt bezoek familiekamer

De huiselijk ingerichte familiekamer van Nuiten-Groffen uitvaartzorg aan de Seringenlaan in Steenbergen, biedt veel privacy. Nabestaanden krijgen zelf een sleutel en kunnen op ieder gewenst moment en zo lang men wil bij hun geliefde zijn.

Bijna net als thuis

De familiekamer kan eventueel met eigen spulletjes aangekleed worden en, door het neerzetten van eigen foto’s, schilderijen en bloemen of door het afspelen van lievelingsmuziek, heel persoonlijk gemaakt worden; bijna net als thuis.

Vrijblijvend gesprek of bezichtiging

Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of een bezichtiging, maakt Anita Nuiten graag tijd voor u vrij. Hiervoor kan contact opgenomen worden via telefoonnummer (0167) 76 72 74 of per email: info@nuiten-groffen.nl.

Contact
Oudlandsestraat 202 4651 MG
Steenbergen
info@nuiten-groffen.nl
0167 767274
www.uitvaartzorgnuiten-groffen.nl

Openingstijden:
Maandag: 24/7
Dinsdag: 24/7
Woensdag: 24/7
Donderdag: 24/7
Vrijdag: 24/7
Zaterdag: 24/7
Zondag: 24/7

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding