Visio Vireo Tuinen

Dé hovenier van Zuid-West Nederland

Visio Vireo heeft meer dan twintig jaar ervaring in het hoveniersvak en is inmiddels een bekend en vertrouwd adres in de gehele regio. Het is de missie van het toonaangevende hoveniersbedrijf om mooie tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. De naam van het bedrijf, Latijn voor 'Kijk op Groen' past dan ook perfect bij deze missie. 

Een goed tuinontwerp begint bij Visio Vireo met een kennismakingsgesprek op locatie zodat de situatie en de ligging van de tuin in kaart gebracht kunnen worden. "We bespreken de wensen en kaders waarbinnen we moeten werken," legt eigenaar John Bijlsma uit. "Zo kunnen we een volledige tuin ontwerpen en aanleggen, maar we kunnen bijvoorbeeld ook advies geven over aanpassingen om de tuin onderhoudsvriendelijker te maken. We vertalen uw idee en onze ervaring naar een advies dat bij u past." 

Kleine tuinwensen en onderhoud

Naast een volledig tuinontwerp kan Visio Vireo ook kleinere tuinwensen uitvoeren. "We kunnen bijvoorbeeld een pergola maken of een prachtige border ontwerpen. Ook met kleine tuinwensen maken we de wereld groener en onze klanten gelukkiger. Tuingeluk staat bij ons voorop." Daarnaast is Visio Vireo ook sterk in tuinonderhoud. "We weten precies wat een tuin nodig heeft. Voor alle soorten tuinonderhoud bieden wij op maat gemaakt abonnementen. We kunnen het onderhoud volledig ontzorgen of samen met de klant oppakken. Daarnaast kunnen klanten ons ook op uurbasis inschakelen voor allerlei tuinwerkzaamheden." 

Contact opnemen? Visio Vireo Tuinen is bereikbaar door een mail te sturen naar info@visiovireo.nl of door te bellen naar 0167-560 619. Ook is het mogelijk het contactformulier in te vullen op de website. 

Contactgegevens

Visio Vireo Tuinen

Franseweg 62a

4651 GG Steenbergen

Tel 0167 560619


Actuele aanbiedingen