Visio Vireo Tuinen

Dé hovenier van Zuid-West Nederland

Wilt u uw droomtuin eindelijk laten realiseren? Visio Vireo heeft meer dan twintig jaar ervaring in het hoveniersvak en is dan ook een bekend en vertrouwd adres in de gehele regio. 

Over Visio Vireo

Visio Vireo is Latijn voor 'Kijk op groen'. Het is een slogan die perfect bij het toonaangevende hoveniersbedrijf past. "Het is onze dagelijkse missie om mooie tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. Daarmee maken we de wereld groener en de mensen gelukkiger. Tuingeluk staat bij ons voorop," vertellen eigenaren John Bijlsma en Arno Ooms.

Uw idee en onze ervaring

Een goed tuinontwerp begint bij Visio Vireo met een kennismakingsgesprek op locatie zodat de situatie en de ligging van de tuin in kaart gebracht kunnen worden. "We bespreken de wensen en kaders waarbinnen we moeten werken", legt John Bijlsma uit. "Zo kunnen we een volledige tuin ontwerpen en aanleggen, maar kunnen we bijvoorbeeld ook advies geven over aanpassingen om de tuin onderhoudsvriendelijker te maken. Wij inspireren u met ons uitgebreide portfolio van tuinen en vertalen uw idee en onze ervaring naar een advies dat bij u past." Ook kan er contact opgenomen worden voor kleinere tuinwensen, zoals het maken van een pergola of het ontwerpen van een prachtige border.

Tuinonderhoud

Visio Vireo is daarnaast ook sterk in tuinonderhoud. "We weten precies wat uw tuin nodig heeft. Voor alle soorten tuinonderhoud bieden wij op maat gemaakte abonnementen. We kunnen het onderhoud volledig verzorgen of samen met u oppakken, waarbij wij de meer specialistische zaken uitvoeren. Daarnaast kunt u ons altijd op uurbasis inschakelen voor alle tuinwerkzaamheden."

Wilt u weten wat Visio Vireo voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contactgegevens

Visio Vireo Tuinen

Franseweg 62a

4651 GG Steenbergen

Tel 0167 560619


Actuele aanbiedingen