Clara Roxane hair face body

Kapsalon, schoonheidssalon, nagelsalon en winkel in één

Over Clara | Roxane hair face body

In 1977 begon Clara van Kuik-Schraver een dameskapsalon in St.-Philipsland, om zes jaar later een dames- en herenkapsalon te vestigen in de Julianastraat in Steenbergen. Eind 2012 is het bedrijf verder uitgebreid met een schoonheidsalon en nagelsalon.

Clara | Roxane hair face body wordt geleid door Clara zelf en door haar dochter Roxane Lopez-van Kuik.

"Wij zijn een kapsalon, schoonheidssalon, nagelsalon en shop in 1 en werken voor alle leeftijden. Ons team van professionals is niet alleen kundig en ervaren, maar schoolt zich jaarlijks via trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Vanuit onze expertise geven wij u graag persoonlijk advies over uw haar, hoofdhuid en kleuranalyse. Verder kunt u heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling, massage, lichaamspakking, manicure of voetverzorging. We zijn gespecialiseerd in haar- en huidproblemen, gelcolor, visagie, bruidskapsels, pruiken en haarverlenging met extensions."

Clara | Roxane hair face body heeft in haar kernassortiment: producten van Sebastian, Kérastase, INOA, L'Oréal, Great Lengths hairextensions, Toppik, [comfort zone], Janssen cosmeceutical, OPI nagelverzorging, LOOkX make-up, MILU en Lycon Waxing.

Contactgegevens

Clara Roxane hair face body

Julianastraat 13

4651 BX Steenbergen

Tel 0167 565641

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 08:30 - 18:00 u
Donderdag: 08:30 - 18:00 u
Vrijdag: 08:30 - 18:00 u
Zaterdag: 08:00 - 17:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen