Stichting De Ontmoetingswinkel

Kom binnen voor een kopje koffie, een goed gesprek of interessante workshops

Op Kaaistraat 30 in Steenbergen is 'De Ontmoetingswinkel' gevestigd. Een plek waar mensen uit Steenbergen en omgeving elkaar kunnen ontmoeten, kunnen aanschuiven voor een goed gesprek of een interessante workshop en waar ze kunnen snuffelen in de collectie zorgvuldig geselecteerde tweedehands kleding.

Een gewillig oor en workshops

Het plan voor 'De Ontmoetingswinkel' ontstond bij initiatiefneemster Rian Liefhebber toen ze vrijwilligerswerk deed in de tweedehands winkel ReShare van het Leger des Heils in Bergen op Zoom. Hier hoorde ze soms schrijnende verhalen van bezoekers die het prettig vonden om een gewillig oor te vinden voor wat hen zo raakte. Vanwege de ervaringen die ze had bij een textielgroothandel waar ze zag hoeveel nog zeer bruikbare lappen stof werden weggegooid, vielen twee zaken samen. Na een periode van voorbereiding opende Rian in mei 2019 'De Ontmoetingswinkel'. Met de verkoop van kleding en het aanbieden van workshops via een stichting en het organiseren van thema-avonden hoopt ze een goed sociaal maatschappelijk initiatief een toekomst te geven.

Laagdrempelig

"De Ontmoetingswinkel wil laagdrempelig zijn. Mensen kunnen ongedwongen aanschuiven voor een kopje koffie. Er zijn veel mensen die in een sociaal isolement zitten of lijden onder bijvoorbeeld een burn out. Die hoop ik hiermee te kunnen helpen. En daarnaast heeft De Ontmoetingswinkel een bijzonder assortiment tweedehandskleding. Alle kleding is in prima staat en de moeite waard".

Contactgegevens

Stichting De Ontmoetingswinkel

Kaaistraat 30

4651 BP Steenbergen

Tel 06 20738327

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00 u
Woensdag: 10:00 - 17:00 u
Donderdag: 10:00 - 17:00 u
Vrijdag: 10:00 - 17:00 u
Zaterdag: 10:00 - 17:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen