Arianda Phaff nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Steenbergen
Arianda Phaff nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Steenbergen
dinsdag 30 april, 16:41

Arianda Phaff nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Steenbergen

STEENBERGEN - Zojuist maakte gemeente Steenbergen bekend dat het college van burgemeester en wethouders heeft besloten Arianda Phaff-de Groot te benoemen tot gemeentesecretaris/algemeen directeur. Zij is opvolger van de huidige interim Jeroen van Delden. Phaff maakt op dit moment deel uit van de directie van gemeente Goeree-Overflakkee. Ze is daar ook directeur van het ontwikkelbedrijf GOwerkt en is tevens loco-secretaris. Volgens burgemeester Ruud van den Belt wordt met haar veel kennis en ervaring binnengehaald. Een gemeentesecretaris is de algemeen directeur van de ambtelijke organisatie, adviseert het college en vertegenwoordigt de gemeente in diverse regionale platforms.

De burgemeester: “Arianda straalt rust en overzicht uit. We hebben er alle vertrouwen in dat zij past binnen onze organisatie. Daarin zijn we druk doende met de implementatie van de organisatie ontwikkeling en de transitie van een beheergemeente naar een ontwikkelgemeente. De koers is uitgezet om van Steenbergen in alle opzichten een toekomstbestendige gemeente te maken. Belangrijkste taak van onze nieuwe secretaris is dat we koersvast blijven, ambtelijk gezien uiteraard met ondersteuning van onze concernmanagers, coördinatoren en alle medewerkers.”

Gezonde ambitie

Arianda Phaff heeft er zin in: “Steenbergen is een gemeente met een gezonde ambitie. Ik ben heel blij dat ik als gemeentesecretaris mijn steentje mag bijdragen aan het realiseren van die ambitie. Ik kijk ernaar uit om alle collega’s en het bestuur te leren kennen. Samen met hen zet ik mij graag in voor de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in heel de gemeente”.
Zij treedt per 1 juli in dienst van de gemeente Steenbergen.

Uit de Steenbergse Courant