Sebrechts Zonwering en Rolluiken

Uw adres op het gebied van rolluiken, buiten- en binnenzonwering

Over Sebrechts Zonwering en Rolluiken

Al in 1975 startte de vader van Jan Sebrechts – die thans samen met echtgenote Corry de spil vormt van het negen medewerkers tellende bedrijf -  met de levering van zonwering en rolluiken. Sebrechts Zonwering en Rolluiken maakte sindsdien een gestage groei door en verhuisde in 1993 naar de Gibsonstraat op het industrieterrein Reinierpolder I.

In 2007 werd een nieuw bedrijfspand in dezelfde straat geopend. Hier beschikt Sebrechts Zonwering en Rolluiken over een prachtige showroom. "We hebben in onze toonzaal veel ruimte en dat biedt de mogelijkheid om tal van toepassingen ook direct aan onze klant te tonen. Dit wordt bijzonder op prijs gesteld, omdat dit de keuze vergemakkelijkt. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden", vertellen Corry en Jan.

Sebrechts levert binnenzonwering zoals jaloezieën en rolgordijnen, maar ook hordeuren en horren. De zonwering voor buiten bestaat ondermeer uit knikarm- en uitvalschermen, screens en markiezen. Op het populaire gebied van 'outdoor living' levert Sebrechts met name terrasoverkappingen, vouwdaken en pergolazonwering. In het leverprogramma zijn ook garagedeuren opgenomen: ondermeer sectionaal deuren en gewone roldeuren.

Niet in de laatste plaats moeten ook de rolluiken worden genoemd. "Rolluiken zorgen niet alleen voor energiebesparing, maar zijn tevens bijzonder inbraakwerend. Wij leveren op dit gebied zeer hoogwaardige producten. Alle gangbare rolluiken, maar ook speciale maatproducten voor bijvoorbeeld ramen die niet rechthoekig zijn. Alles wat we leveren wordt door ons eigen team geïnstalleerd. Daarmee krijgen onze klanten niet alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten met een lange levensduur, maar kunnen ze er ook op vertrouwen dat de montage helemaal op de juiste manier gebeurt. En daarmee is de duurzaamheid eveneens gewaarborgd".

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om een vrijblijvend bezoek te brengen aan de showroom van Sebrechts Zonwering en Rolluiken. "Hier zie je werkelijk wat de mogelijkheden zijn. Daarbij wordt je ook op ideeën gebracht en vanzelfsprekend adviseren wij naar een echt passende oplossing".

Contactgegevens

Sebrechts Zonwering en Rolluiken

Gibsonstraat 9

4651 SW Steenbergen

Tel 0167 567018

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13:00 - 16:00 u
Woensdag: 13:00 - 16:00 u
Donderdag: 13:00 - 16:00 u
Vrijdag: 13:00 - 16:00 u
Zaterdag: 10:00 - 14:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen