Sebrechts Zonwering en Rolluiken

Uw partner in kwaliteit, maatwerk en service

Sebrechts Zonwering en Rolluiken is uw betrouwbare partner in zonwering en rolluiken. Het familiebedrijf is al tientallen jaren een begrip in Steenbergen en omgeving, waardoor de klant altijd kan rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke service. Zo vindt u bij Sebrechts altijd een screen dat bij uw huis of bedrijfspand past!

 

Pal tegenover het bestaande bedrijf met werkplaats aan de Gibsonstraat 9 straalt de zon op de gevel van de showroom, waar zich een compleet assortiment kwalitatieve zonweringsproducten bevindt. "Onze showroom is bijna 500 m2 groot en die ruimte biedt de mogelijkheid om allerlei toepassingen direct aan onze klanten te tonen. Dit vergemakkelijkt de keuze uit veel verschillende mogelijkheden", verduidelijkt Xander Sebrechts. Hij nam het bedrijf over van zijn ouders Jan en Corry en vormt nu de spil in een team van veertien medewerkers.  

 

Ruim assortiment zonwering en rolluiken

Dat er veel mogelijkheden zijn blijkt uit het uitgebreide assortiment van de zonwering- en rolluikenspecialist. "Wij leveren zonwering voor binnen en buiten. Voor binnen hebben we veel keuze uit onder andere rolgordijnen, lamellen, vouwgordijnen en houten jaloezieën. Ons assortiment buitenzonwering is minstens zo uitgebreid: kies bijvoorbeeld uit knikarmschermen, screens of markiezen. Of u nu licht en warmte buiten wil houden of juist binnen wil laten, wij hebben altijd de juiste optie voor uw huis."

 

Daarnaast is Sebrechts Zonwering en Rolluiken ook gespecialiseerd in rolluiken. "Rolluiken zorgen niet alleen voor energiebesparing door de isolerende werking, maar zijn ook inbraakwerend. Wij leveren op dit gebied hoogwaardige producten: gangbare rolluiken, maar ook speciale maatproducten voor bijvoorbeeld ramen die niet rechthoekig zijn. Ons eigen team installeert alles wat we leveren op de juiste manier. Hiermee krijgen klanten niet alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten met een lange levensduur, maar is ook de duurzaamheid gewaarborgd", stelt Xander. 

 

Professionele persoonlijke aanpak

Bij Sebrechts Zonwering en Rolluiken staat de wens van iedere klant voorop. Elke klant heeft behoefte aan een persoonlijke aanpak die het beste bij hem of haar en het huis past. Xander: "Wij kunnen u als klant voorzien in alles wat te maken heeft met rolluiken en binnen- en buitenzonwering, maar we geven ook advies voor garagedeuren en het buitenleven met terrasoverkappingen, vouwdaken en pergolazonwering. Voor inspiratie en advies kunt u de showroom bezoeken, maar wij komen ook graag kosteloos en vrijblijvend bij u thuis of op kantoor, waar we u kunnen voorzien van informatie op maat. Op basis van uw informatie maken we een passende offerte en meten we alles professioneel in. Kwaliteit staat bij ons al jaren hoog in het vaandel!"

Contactgegevens

Sebrechts Zonwering en Rolluiken

Gibsonstraat 9

4651 SW Steenbergen

Tel 0167 567018

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13:00 - 16:00 u
Woensdag: 13:00 - 16:00 u
Donderdag: 13:00 - 16:00 u
Vrijdag: 13:00 - 16:00 u
Zaterdag: 10:00 - 14:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen