Afbeelding
woensdag 15 mei, 13:33

Oproep organisatoren: ‘Meld je aan voor de Steenbergse Avond4daagse’

STEENBERGEN - Al een aantal jaren zet een team vrijwilligers vanuit Albert Heijn Achterberg zich in om de Avond4Daagse van Steenbergen tot een succes te maken. Dit jaar vindt de 57e editie plaats die van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni wordt gehouden. Nadat het initiatief steeds kon rekenen op ruim 400 wandelenthousiasten valt het aantal inschrijvingen dit jaar danig tegen. Op dit moment hebben zich via de website www.avond4daagsesteenbergen.nl nog slechts een kleine 150 deelnemers aangemeld. En als dat zo blijft betekent dat een flinke streep door het plan om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Steenbergen enthousiast te maken voor een sportieve, gezonde en gezellige bezigheid. 

Aantrekkelijke actie

“Dit jaar hebben we zelfs een bijzondere actie. Elke vijftigste inschrijver ontvangt een cadeaubon van een lokale partner. En om deelname van verenigingen te stimuleren sponsort Albert Heijn Achterberg met een donatie van 150 euro de vereniging voor elke 25 inschrijvingen die vanuit deze vereniging plaatsvindt”, aldus Martin Achterberg.

Mogelijk stoppen

Hij hoopt samen met zijn vrijwilligers dat in de komende dagen het aantal inschrijvers weer op het niveau komt van voorgaande jaren. “Dat is nodig om de Steenbergse Avond4daagse levend te houden. Want met een te kleine deelname is deze geen lang leven meer beschoren. Dat zou betekenen dat er volgend jaar geen 58e editie komt. En dat zouden wij wel heel jammer vinden”.

Online inschrijven

Vandaar de oproep aan inwoners om zich snel aan te melden. Er zijn twee afstanden 5 en 10 kilometer. Alle inschrijvers ontvangen een polsbandje waarmee ze elke avond kunnen genieten van wat lekkers. En waarmee ze op de slotavond recht hebben op een herinneringsmedaille. Inschrijven kan via avond4daagsesteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant