Uitvaartverzorging Leeuw

Wij zorgen voor een waardig afscheid. Daar kunt u op vertrouwen

Over Uitvaartverzorging Leeuw

In 1984 startte Gerard Leeuw een uitvaartonderneming in Fijnaart, waar hij zijn bloemenwinkel had. Enkele jaren later breidde hij deze onderneming uit in Steenbergen. Hier werd op de Welberg de toenmalige kleuterschool gekocht en verbouwd tot een prachtig rouwcentrum. In de afgelopen 30 jaar werd Uitvaartonderneming Leeuw – door de persoonlijke en correcte wijze waarop uitvaarten werden verzorgd – een vertrouwd begrip in Steenbergen en omgeving.

Sinds 2003 versterkt zoon Alfred Leeuw het team, die inmiddels het leidinggevende stokje heeft overgenomen van vader. Ook uitvaartleidster Sandra van Poortvliet is een gewaardeerde schakel in het team. "Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en doen onze uiterste best om uitstekende hulp te bieden bij een overlijden. Het is voor de nabestaanden belangrijk dat ze bij het verlies van een dierbare op de juiste wijze worden bijgestaan. Wij richten ons in het bijzonder op de persoonlijke wensen van de familie, zodat het voor hen mogelijk is om zoveel mogelijk een eigen vorm aan de uitvaart kunnen geven. De uitvaart wordt vanaf het moment van overlijden, tot en met de afscheidsdienst en de nazorg door dezelfde uitvaartleider begeleid. Door de familie wordt dit als belangrijk ervaren. Het eigen rouwcentrum aan de Kapelaan Kockstraat heeft inmiddels de beschikking over een afscheidsaula, waardoor er ook in kleine kring een dienst gehouden kan worden."

Uitvaartverzorging Leeuw verzorgt alle mogelijke vormen van uitvaarten, waarbij volledig rekening wordt gehouden met de wensen van de nabestaanden. Ook is er in overleg de mogelijkheid tot een basic uitvaart.

Contactgegevens

Uitvaartverzorging Leeuw

Rouwcentrum Leeuw, Kapelaan Kockstraat 50

4651 XE Welberg

Tel 0167 566104

Openingstijden:
Maandag: 24/7
Dinsdag: 24/7
Woensdag: 24/7
Donderdag: 24/7
Vrijdag: 24/7
Zaterdag: 24/7
Zondag: 24/7

Actuele aanbiedingen