Autobedrijf Cuelenaere

Voor de beste kwaliteit, service en garantie

In 1921 startte de grootvader van de huidige eigenaren een garagebedrijf aan de Nassaulaan in Steenbergen. Vandaag de dag vertegenwoordigen Albert en Wouter Cuelenaere de vierde generatie binnen het tot ver in de regio bekende autobedrijf. Vele jaren lang was Cuelenaere Renault-dealer, maar tegenwoordig is het merkdealerschap ingeruild voor de Bosch Car Service-formule. Hierdoor verrichten de ervaren monteurs onderhoud en reparaties aan alle merken, met volledig behoud van fabrieksgarantie. "Daarnaast zijn onze kosten verlaagd, waardoor het mogelijk is om tegen een voordelig uurtarief en met scherpe onderdelenprijzen te werken. De kwaliteit blijft daarbij als vanouds," stelt Wouter Cuelenaere.

Cuelenaere biedt alle service onder één dak. "Wij voeren onderhoud en reparaties uit voor alle merken. Zo is het mogelijk om een grote of kleine onderhoudsbeurt in te plannen of een auto APK bij ons te laten keuren. We verzorgen ook het onderhoud aan elektrische auto's, leaseauto's en trailers en aanhangers. Daarnaast bieden we ook een groot aantal services aan in de werkplaats, waaronder de accucheck, aircocontrole en remmenservice. Zo weet de klant zeker dat hij veilig de weg op kan." 

Meer diensten

Cuelenaere biedt daarnaast een groot assortiment kwaliteitsoccasions van alle merken aan, die in topvorm worden afgeleverd met standaard 6 maanden Bovag Garantie. Door de Bosch Car Service-formule profiteren klanten ook van pechhulp en aantrekkelijke private-leasecontracten. Tenslotte complementen het Avia tankstation met de tankshop en de Carwash de dienstverlening. Bij het tankstation kan de klant voor brandstoffen en elektrische laadpalen terecht, daarnaast kan men in de shop een vers bakje koffie, vers gemaakte broodjes en warme broodjes krijgen. De carwash is voorzien van een moderne WashTec-roll voor een mooi wasresultaat zonder krassen. 

Contact opnemen? Een afspraak maken bij Bosch Car Service Cuelenaere kan via de website. Hier kan onder andere gekozen worden voor onderhoud of APK. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen door te bellen naar 0167-564150. Meer informatie over de dienstverlening van Cuelenaere is ook te vinden op de website. 

Contactgegevens

Autobedrijf Cuelenaere

Nassaulaan 6

4651 AA Steenbergen

Tel 0167 564150

Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 17:00 u
Dinsdag: 08:00 - 17:00 u
Woensdag: 08:00 - 17:00 u
Donderdag: 08:00 - 17:00 u
Vrijdag: 08:00 - 17:00 u
Zaterdag: 09:00 - 15:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen