Autobedrijf Cuelenaere

Voor de beste kwaliteit, service en garantie

Over Autobedrijf Cuelenaere

In 1921 startte de grootvader van de huidige eigenaren een garagebedrijf aan de Nassaulaan in Steenbergen. Vandaag de dag vertegenwoordigen Fons, Jos en Albert Cuelenaere de derde generatie van het tot ver in de regio bekende autobedrijf. Vele jaren lang was Cuelenaere speciaal dealer voor Renault en dat specialisme is gebleven, het merkdealerschap is echter ingeruild voor de Bosch Car Service-formule. "Hierdoor zijn we namelijk beter in staat om onze klanten op alle fronten van dienst te zijn. Met Bosch Car Service zijn onze kosten verlaagd, waardoor het mogelijk is om tegen een voordelig uurtarief en met scherpe onderdelenprijzen te werken. Een APK bieden wij bijvoorbeeld all-in bij een benzineauto al aan voor slecht 25 euro en bij diesel al voor 40 euro. Daarbij blijft de kwaliteit als vanouds en onze dienstverlening is enorm verbreed: we verrichten onderhoud en reparaties aan ook andere merken dan alleen Renault. En dat met volledig behoud van de fabrieksgarantie. Vraag voor een reparatie uw prijsopgave aan, zodat u helder inzicht krijgt in de lage kosten en voordelen."

"Bosch Car Service biedt nog een enorm voordeel: tot vijf maal per dag worden onderdelen geleverd. Dure voorraadkosten blijven hierdoor achterwege en onderdelen zijn just-in-time in huis, waardoor reparaties sneller kunnen worden uitgevoerd. De magazijnruimte die we nu over hebben wordt gebruikt voor de opslag van de winterbanden die we bijzonder voordelig leveren aan onze vele klanten. Die opslag is voor hen overigens geheel gratis", aldus het drietal.

Cuelenaere verwelkomt ook leaserijders van harte. "Wij voeren onderhoud en reparaties uit voor alle merken en voor alle leasemaatschappijen. Met Arval en Lease Plan in het bijzonder zijn centraal afspraken gemaakt. En Cuelenaere is voor Lease Plan zelfs een Premium Partner". Op het gebied van lease zijn alle vormen mogelijk: Financial, operational, netto operational, short lease; alles wordt snel en goed geregeld voor elk gewenst wagenpark. Voor wagenparken en bedrijven maakt Cuelenaere speciale afspraken over levering, lease, onderhoud en reparaties. Voorbeelden hiervan zijn een haal- en brengservice en vervangend vervoer.

Cuelenaere levert niet alleen nieuwe auto's van alle merken, via Best Car Selection worden kwaliteitsoccasions aangeboden. Deze worden in topvorm afgeleverd, standaard met 6 maanden Bovag Garantie (vanaf 4.500 euro). Een uitbreiding met 12 tot zelfs 24 maanden Bosch Car Service Garantie is mogelijk. In Nederland zijn 380 servicepunten en de Bosch Car Service Pechhulp geldt zelfs in heel Europa. Autobedrijf Cuelenaere is veelzijdig: het Avia tankstation met de tankshop en de Carwash met de ultramoderne Washtec-straat completeren de dienstverlening.

Contactgegevens

Autobedrijf Cuelenaere

Nassaulaan 6

4651 AA Steenbergen

Tel 0167 564150

Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 17:00 u
Dinsdag: 08:00 - 17:00 u
Woensdag: 08:00 - 17:00 u
Donderdag: 08:00 - 17:00 u
Vrijdag: 08:00 - 17:00 u
Zaterdag: 09:00 - 12:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen