Afbeelding
maandag 4 oktober 2021, 10:03

Deelnemers aan Steenbergs Golfkampioenschap kijken terug op een geslaagd toernooi

STEENBERGEN – Vrijdag 24 september werd op de 18-holesbaan van Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse voor de 19e maal het Steenbergs toernooi gehouden. Aan de wedstrijd namen 13 dames en 43 heren deel. Alle deelnemers hebben een connectie met de gemeente Steenbergen.

Bij de heren werd gespeeld in twee poules. In poule B – voor spelers met een handicap hoger den 25,0 behaalden Ramon van Koppen, Rien Timmermans en Roel op den Bouw een score van 29 punten. Door een beter resultaat op de laatste negen holes ging de uiteindelijke winst naar laatst genoemde. In poule A werd Gijs van der Knokke kampioen 2021 met 38 stableford punten. Flip de Nijs werd tweede met een punt minder, Wim Spinhoven eindigde als derde met 36 punten. Bij de dames ging de titel naar Manon Frankhuizen (35 punten). Nummer twee werd Wilma Kruik (34 punten) en nummer drie Simone Blom (31 punten).

Andere prijzen

Prijzen voor de longest drive gingen naar Simone Bom bij de dames en Robert Akkermans bij de heren. Voor de beste afslagen op de vier par-3-holes werden de neary-prijzen uitgereikt. Hierbij bleken Robert Akkermans, Marius van Straaten, Ad Lodiers en Jan Ligtenberg, de meeste precieze spelers te zijn.
De volledige uitslag met foto’s is te vinden op www.steenbergsegolfkampioenschappen.nl

Uit de Steenbergse Courant