Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Een persoonlijk afscheid, een warme herinnering

Uitvaartzorg Nuiten Groffen voor een afscheid met aandacht en zorg

Het verlies van een dierbare doet de tijd stilstaan. Het verdriet kan immens groot zijn. In een tijd dat emoties  de overhand hebben, is een goede voorbereiding van de uitvaart erg belangrijk. Het afscheid mag een herinnering worden waar nabestaanden de kracht en de inspiratie uithalen om verder te leven en hun dierbare de plek te geven die hij of zij verdient: in warme herinnering.

Ik help u in deze eerste dagen alles zó voor te bereiden dat het afscheid persoonlijk wordt, geheel naar uw wensen en mogelijkheden. U kunt rekenen op volledige aandacht en persoonlijk adviezen. Samen kijken we naar wat past bij de overledene en bij de nabestaanden, naar wat u zelf doet en wat u liever uit handen geeft. Zorgvuldig, met rust en op een praktische wijze.

Graag tot uw dienst, Anita Nuiten

Familiekamer Oudlandsestraat 202 in Steenbergen

In Steenbergen hebben we een sfeervolle familiekamer aan de Oudlandsestraat 202. In deze huiselijk ingerichte kamer kan uw dierbare worden opgebaard. U krijgt zelf een sleutel en kunt op ieder moment bij uw geliefde zijn, net zo lang u wilt. In de familiekamer heeft u veel privacy en kunt u foto's, schilderijen of bloemen neerzetten en uw lievelingsmuziek afspelen. Zo maakt u het heel persoonlijk, bijna net als thuis. De familiekamer heeft een fijne sfeer met comfortabele stoelen, een geluidsinstallatie en wifi. Er is een keukentje voor gratis koffie, thee en frisdrank. De familiekamer heeft een eigen entree met zithoek en een eigen verzorgruimte. Als de familie mee wil helpen met de laatste verzorging, bent u van harte welkom.

Anita Nuiten en haar team

Met rust en overzicht help ik in een hectische periode om een afscheid betekenisvol te maken. De  wensen van de overledene en de nabestaanden vormen het uitgangspunt. Vanuit mijn eigen verlieservaringen weet ik hoe belangrijk het is om de juiste keuzes te maken. Het is erg fijn daarbij hulp te krijgen van iemand die met raad en daad naast je staat. En dat is wat ik graag doe: er voor anderen zijn met aandacht, met raad en daad!

Bij een uitvaart zijn veel mensen betrokken. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de wensen van de nabestaanden, stellen we ons team samen. De gastvrouwen assisteren bij een afscheidsbezoek en een afscheidsdienst. Bij een kerkelijke uitvaart en begrafenis helpen onze draagsters en dragers. Afhankelijk van uw wensen kan een damesteam of een herenteam worden ingezet.

Contactgegevens

Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Oudlandsestraat 202

4651 MG Steenbergen

Tel 0167 767274

Openingstijden:
Maandag: 24/7
Dinsdag: 24/7
Woensdag: 24/7
Donderdag: 24/7
Vrijdag: 24/7
Zaterdag: 24/7
Zondag: 24/7

Actuele aanbiedingen