Wild Store

Kleding, schoenen en accessoires voor het hele gezin

Wild Store werd ruim veertig jaar geleden gevestigd in Hoeven. Daar groeide de modewinkel uit onder de naam 'De Wildt – Family Fashion'. In 2007 nam Arjan de Wildt de modezaak over van zijn ouders en twee jaar later gaf hij deze na een grondige verbouwing en een assortimentswijziging een nieuwe naam: Wild Store. Onder deze naam werd in april 2011 een tweede vestiging in Dinteloord geopend, inmiddels is er een derde vestiging in Oude Tonge.

Wild Store heeft kleding, schoenen en accessoires voor het hele gezin. Van trendy jurken, rokjes en tops voor dames en meisjes tot stoere broeken, shirts en sneakers voor heren en jongens. Aantrekkelijk bij Wild Store is dat de modezaak actueel inspeelt op de nieuwste modetrends en iedere week de collectie aanvult met nieuwe items.

Een ander sterk punt bij Wild Store wordt gerealiseerd door het enthousiaste team, dat de winkelende bezoeker persoonlijk ondersteunt bij het maken van een aantrekkelijke keuze van passende kleding. Bijzonder ook is dat klanten een afspraak kunnen maken voor een stijladvies door ervaren stylistes. Zij adviseren jong en oud bij het vinden van de juiste outfit of het samenstellen van een nieuwe garderobe.

Wild Store biedt de nieuwste collecties van topmerken. Voorbeelden hiervan zijn Stoere kleding voor jongens van DJ Dutchjeans en hippe kleding voor meisjes van Koko Noko. Voor de man is er ruime keuze uit casual kleding van met name Petrol Industries. En dames kunnen vast slagen met de collectie van merken als ONLY, VILA en Jacqueline de Yong.

Wie online wil shoppen kan 24/7 terecht via de website Wildstore.nl. En voor wie op zoek is naar een praktisch en gewild cadeau is de Wild Shop Gift card een goede suggestie.

Contactgegevens

Wild Store

Westvoorstraat 34A

4671 CE Dinteloord

Tel 0167 750806

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 20.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten

Actuele aanbiedingen