SunStyling

Interieurontwerp voor particulieren en bedrijven

Sunchére Felter begon in 2019 met haar eigen interieurontwerpbureau SunStyling en kan sindsdien rekenen op een tevreden klantengroep. In haar unieke ontwerpen maakt zij gebruik van natuurlijke materialen en richt zij zich op de woonwensen van de opdrachtgevers. Hiermee ontstaat een warm, tijdloos en uniek interieur met oog voor details. 

SunStyling kan het complete plaatje verzorgen, van interieurontwerp tot en met de realisatie en styling en van het samen bedenken tot de puntjes op de i. Met persoonlijke betrokkenheid, oog voor detail, liefde voor materialen en een passie voor diverse interieurstijlen creëert SunStyling tijdloze en sfeervolle interieurs. Sunchére kan ontwerpen verzorgen voor het interieur van woningen, horeca, bedrijfspanden en hotels en begeleiden bij verbouwing, renovatie of een nieuwbouwproject. Hierdoor wordt de klant zoveel mogelijk ontzorgd, waardoor deze tijd heeft voor andere zaken. 

Kleur- en materiaalgebruik

Sunchéres stijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen en een ontwerp dat past bij de opdrachtgever. "Ik ontwerp met passie en mijn sterkste punten zijn het vinden van eenvoud en het kunnen creëren van een rustige basis," legt ze uit. "Naast dat ik oog heb voor de woon- en gebruikswensen, zorg ik ervoor dat het interieurontwerp uitstekend past in de ruimte en bij de bewoners. Kleur- en materiaalgebruik zorgen daarbij voor een fijn gevoel. Het maakt een huis ook écht een thuis."

Contact opnemen? Wie contact op wil nemen met SunStyling om de mogelijkheden te bespreken kan een mailtje sturen naar info@sunstyling.nl of bellen naar 06-41036426. Het is ook mogelijk het contactformulier op de website in te vullen. 

Contactgegevens

SunStyling

Paulus Baxstraat 8

4651 EG Steenbergen

Tel 06 41036426

Openingstijden:
Maandag: 09:00 – 17:00 u
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 – 17:00 u
Donderdag: 09:00 – 17:00 u
Vrijdag: 09:00 – 17:00 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen