SunStyling

Interieurontwerp voor particulieren en bedrijven

Bijzonder en onderscheidend interieurontwerp- en styling

"Door goed te luisteren en specifieke wensen en persoonlijke voorkeuren te leren kennen, lukt het me steeds om te komen tot een bijzonder interieurontwerp. Ik gebruik daarbij ook de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in de sectoren interieur, styling, ontwerpen en verkoop", vertelt Suncheré Felter. Zij begon in 2019 met haar eigen interieurontwerpbureau SunStyling en kan sindsdien terugzien op een tevreden klantengroep.

Kleur- en materiaalgebruik

Suncheré realiseert unieke ontwerpen, daarbij gebruikmakend van natuurlijke materialen waarbij goed rekening wordt gehouden met de woonwensen van haar opdrachtgevers. "Ik ontwerp met passie en mijn sterkste punten zijn het vinden van eenvoud en het kunnen creëren van een rustige basis. Naast dat ik duidelijk oog heb voor de woon- en gebruikswensen, zorg ik ervoor dat het interieurontwerp uitstekend past in de ruimte en bij de bewoners. Kleur- en materiaalgebruik zorgen daarbij voor een heerlijk gevoel".

Voor particulieren en bedrijven

SunStyling biedt ontwerp, advies en styling aan voor het interieur van woningen, horeca, bedrijfspanden en hotels. Daarnaast geeft SunStyling begeleiding bij verbouwing, renovatie of een nieuwbouwproject. Hierdoor wordt de klant zoveel mogelijk ontzorgd, waardoor deze tijd heeft voor andere zaken die zijn of haar aandacht behoeven.

Contactgegevens

SunStyling

Paulus Baxstraat 8

4651 EG Steenbergen

Tel 06 41036426

Openingstijden:
Maandag: 09:00 – 17:00 u
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 – 17:00 u
Donderdag: 09:00 – 17:00 u
Vrijdag: 09:00 – 17:00 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen