dinsdag 24 september 2013, 10:11

Benefiet rockmiddag ten bate van KiKa bij De Fles

STEENBERGEN – Op initiatief van Welbergenaar Leo Osseweijer, deelnemer aan de marathon van New York, wordt er op zondag 29 september vanaf 14.00 uur een rock-benefietmiddag gehouden in café-zaal De Fles.

De opbrengst van deze gratis toegankelijke activiteit - getiteld ‘Child in Time’ - komt ten goede aan stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Voor dit goede doel zou Osseweijer vorig jaar ook al de New York-marathon gaan lopen. Dat ging uiteindelijk echter niet door; het sportevenement werd op het allerlaatste moment afgelast vanwege de orkaan Sandy.

Inmiddels heeft de sportieve Ossewijer al een bedrag van maar liefst 55.000 euro ingezameld voor het goede doel. Daaraan hoopt hij komende zondag weer wat toe te kunnen voegen met de verkoop van loten voor 1 euro, waarmee prijzen zijn te winnen zoals een stereo, een workshop bij kunstenares Marianne Naerebout, een boodschappenpakket en nog veel meer.

De muziek tijdens ‘Child in Time’ wordt – belangeloos – verzorgd door de Deep Purple tribute-band Stormbringer, met in de gelederen de Steenbergse zanger Stan Verbraak, en in het voorprogramma treedt de Steenbergse formatie Generation op.

Uit de Steenbergse Courant