Myra Ceti Theater Dans en Entertainment

De plek waar sport en cultuur samenkomen

Over Myra Ceti Theater, Dans en Entertainment

Hun passie voor theater en dans was in maart 2007 de grote drijfveer voor Mirella en Menno Ooms bij de oprichting van Myra Ceti, school voor theater, dans en entertainment. Aanvankelijk gestart met theaterlessen voor kinderen in gemeenschapshuis 't Cromwiel, investeerden zij in 2010 in het huidige Myra Ceti pand aan de Wouwsestraat. Na een grootscheepse verbouwing herbergt dit nu een theaterzaal – met vlakke speelvloer en tribune – een theatercafé en een danszaal met zwevende vloer, spiegel en balletbarré.

Myra Ceti biedt alle faciliteiten voor tal van activiteiten op het gebied van theater, dans en entertainment en dat zijn er heel wat:

Dans

Voor kinderen – al vanaf 1 jaar – jongeren en volwassenen biedt Myra Ceti dans- en bewegingslessen. Naast Peuterdans, Algemene Dansvorming, Jazzdance en Showdance worden lessen gegeven in Klassiek en Modern Ballet, Hiphop, Pilates en Dancefit. Maar ook danslessen met een specifiek doel zoals openingsdansen op trouwerijen.

Theater

Myra Ceti biedt theaterles voor iedereen tussen vijf en vijfenzestig. Het plezier staat hierbij voorop: "Het is keer op keer geweldig om te zien hoe onze leerlingen zich ontwikkelen. Zij werpen de vaak aanvankelijke schroom van zich af en kunnen vrij genieten van het plezier dat het theater hen geeft. Samen met hun medeleerlingen vormen ze een hechte groep en werken ze in de lessen toe naar een hoogtepunt, bijvoorbeeld een musical met dans-, zang- en toneelspel. De uitvoeringen geven vervolgens ook plezier aan hun publiek."

Entertainment

Het Myra Ceti-pand biedt alle faciliteiten voor uiteenlopende activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn jamsessies voor muzikanten, workshops voor bedrijven, teambuilding activiteiten, theaterdiners en promotiebijeenkomsten.

Myra Ceti verzorgt ook lessen op locatie: met name dramalessen en danslessen op scholen en bijvoorbeeld musicalbegeleiding.

Theaterverhuur

De faciliteiten van het Myra Ceti gebouw kunnen ook optimaal worden ingezet voor onder andere het houden van lezingen, het geven van concerten, workshops, presentaties en bedrijfsfeesten. Het theater met de 110 m2 grote vlakke speelvloer en vaste tribune met 150 zitplaatsen, de dansruimte met zijn 90 m2 zwevende vloer, spiegel en balletbarré en het gezellige theatercafé bieden hiervoor uitstekende mogelijkheden.

Kostuumverhuur

Geen theater zonder kostuums. Myra Ceti beschikt over een gevarieerd assortiment prachtige theaterkostuums die alle beschikbaar zijn voor verhuur. Dit biedt originele mogelijkheden voor scholen of bij themafeesten.

Uniek

"Myra Ceti is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen in drama, dans of zang. Of je nu vijf of vijfenzestig bent, het is heerlijk om samen met anderen te ontdekken hoeveel plezier je hiervan hebt. Wij ondersteunen onze leerlingen met passie en kunde en doen dat op een heel persoonlijke manier. Zo genieten we samen van alles wat theater en dans te bieden heeft. We nodigen iedereen uit om hiermee kennis te komen maken. Op de Myra Ceti website geven we meer informatie en in een persoonlijk gesprek beantwoorden we graag alle vragen."

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina!

Contactgegevens

Myra Ceti Theater Dans en Entertainment

Wouwsestraat 49

4651 DW Steenbergen

Tel Menno Ooms: 0618698610, Mirella Ooms: 0614661108

Openingstijden:
Maandag: 09.00 - 00.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 00.00 uur
Woensdag: 09.00 - 00.00 uur
Donderdag: 09.00 - 00.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 23.00 uur
Zaterdag: Op verzoek
Zondag: Op verzoek

Actuele aanbiedingen