Handelsonderneming Nouwex

Duurzame producten voor watertechniek

Nouwex B.V. is een betrouwbare partner in duurzame pompen en producten voor watertechnieken. Al sinds 1996 biedt het bedrijf hoogwaardige oplossingen voor diverse toepassingen in de watertechniek, waaronder drukverhoging, beregening, stofbestrijding, riolering en dreinage.

Nouwex B.V. kan naast standaardproducten zoals pompen, kunststof leidingen en rioleringen ook op maat gemaakte producten en materialen leveren die aan de specifieke behoeften van de klant voldoen. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers kan het team actief meedenken, zelfs als de oplossing niet direct op voorraad ligt. Als zusterbedrijf van Vernou Steenbergen B.V. kan de leverancier daarnaast de producten leveren en de uitvoerende werken uitbesteden. Kennis en ervaring worden gedeeld tussen beide bedrijven, waardoor de oplossing voor het probleem van de klant steeds binnen handbereik ligt. Met ruime voorraad, snelle levering en uitstekende service is Nouwex B.V. de juiste leverancier van producten voor watertechniek. 

Duurzaam

Als aanbieder van uitsluitend recyclebare producten heeft Nouwex B.V. duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat heeft geen gevolgen voor de portemonnee van de klant, die voor duurzaamheid niet meer betaalt dan elders. Daarnaast biedt Nouwex B.V. ook occasions aan, zoals pompen en waterontharders die een tweede leven kunnen krijgen. 

Contact opnemen? Nouwex B.V. is gevestigd aan Westlandselangeweg 11A en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:30 uur. Wie meer wil weten kan terecht op de website van de leverancier. 

Contactgegevens

Handelsonderneming Nouwex

Westlandselangeweg 11A

4651 PD Steenbergen

Tel 0167 560256

Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 17:30 u
Dinsdag: 08:00 - 17:30 u
Woensdag: 08:00 - 17:30 u
Donderdag: 08:00 - 17:30 u
Vrijdag: 08:00 - 17:30 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen