maandag 14 december 2015, 14:00

Straatvertegenwoordigers nodig bij doorkomst Roparun

STEENBERGEN – In het Pinksterweekeinde van 2016 wordt voor de 25ste keer de Roparun gehouden en de estafettetocht van Parijs doet dan ook voor de 25ste keer Steenbergen aan. De werkgroep die de doorkomst regelt, is mede in verband met het zilveren jubileum nu al op zoek naar zogenoemde straatvertegenwoordigers.

Deze straatvertegenwoordigers fungeren als aanspreekpunt voor een deel van de route (Oudlandsestraat-Van Gaverenlaan-Geert Vinckestraat-Kaaistraat-Grote Kerkstraat-Kruispoort-Nassaulaan) en mogen daar zelf activiteiten organiseren, plus de aankleding verzorgen en de bewegwijzering met de Roparun-pijlen in orde maken.

,,Op die manier volstaat onze kleine, vaste werkgroep voor alle overige werkzaamheden,’’ stelt voorzitter Annemarie van Keijzerswaard, die ondertussen ook bekijkt of er mogelijkheden zijn voor een Roparun-weekend, net zoals dat in Bergen op Zoom en Halsteren gaat gebeuren. Met de comités in deze plaatsen werkt de Steenbergse werkgroep overigens nauw samen.

Wie interesse heeft om straatvertegenwoordiger te worden bij de doorkomst van de Roparun in Steenbergen, kan voor nadere inlichtingen en aanmelding terecht bij Annemarie van Keijzerswaard, 06-82530537, roparunstb@gmail.com

Meer informatie is ook te vinden op www.roparunsteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant