Scootmobielshop.nu

Uitstekende hulpmiddelen voor prettige mobiliteit

Over Scootmobielshop.nu: uitstekende hulpmiddelen voor prettige mobiliteit

Scootmobielshop.nu is een onderdeel van Autobedrijf Helmons in Dinteloord. Een gerenommeerd familiebedrijf dat al meer dan dertig jaar een eersteklas naam heeft op het gebied van mobiliteit vanwege de excellente service en dienstverlening.

In 2015 is bij Scootmobielshop.nu nieuw leven ingeblazen. Daarmee werd ingespeeld op de toegenomen vraag naar hulpmiddelen die de mobiliteit ondersteunen van mensen die minder goed ter been zijn. In de afgelopen jaren zijn die hulpmiddelen sterk uitgebreid en van hoge kwaliteit. Scootmobielshop.nu heeft een zeer uitgebreid assortiment hulpmiddelen: van praktische rollators tot hoogwaardige scootmobielen voor zowel kleine als grotere afstanden.

Het begint met goed onderzoeken wat uw behoefte is

Robert Helmons van Scootmobielshop.nu: "De uitstekende service en zeer klantgerichte dienstverlening die we als familiebedrijf nu decennia bieden, ervaren onze klanten ook bij onze scootmobielshop. We bieden full service. Dat begint met een deskundig advies, nadat we een afspraak hebben gemaakt om de behoefte en wensen goed te bespreken. Daarbij geven we antwoorden op alle vragen die er zijn".

Uitgebreid assortiment

Scootmobielshop.nu levert rollators, reis- en vouwscootmobielen, medium en grote scootmobielen, maar ook lichtgewicht en opvouwbare rolstoelen, rollator en rolstoel in één, sta-op-stoelen, relaxfauteuils en drempelhulpen. Daarnaast scootmobielbergingen en scootmobielaccu's.

Onderhoud en reparatie

Scootmobielshop.nu verzorgt onderhoud en reparatie aan alle merken rollators en scootmobielen. Ook is Scootmobielshop.nu het adres voor verhuur en leasing van scootmobielen.

Ideaal vervoersgemak

Robert Helmons licht toe: "Onze handige elektrische scootmobielen zorgen voor ideaal vervoersgemak. Met deze mobielen kan worden gereden op zowel het trottoir, op het fietspad als op de rijweg. Voetgangersgebieden vormen geen enkele belemmering en door de ruime wendbaarheid is het rijden in winkels eveneens geen probleem".

Directe levering mogelijk: meteen op weg

"Scootmobielshop.nu kan ook razendsnel reageren op een behoefte die u heeft. We leveren tal van scootmobielen en rollators uit voorraad. Dat biedt de mogelijkheid om desgewenst een koopcontract direct te ondertekenen en meteen op weg te gaan in een voor u perfecte scootmobiel".

Bel meteen even voor een vrijblijvende afspraak

Een goed en vrijblijvend advies begint met het maken van een afspraak: telefoon 0167 524 035.

We plannen samen een tijdstip waarop wij u ontvangen in onze showroom, of als u dat wenst komen wij bij u op bezoek om uw wensen en behoefte te inventariseren en uw eerste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens

Scootmobielshop.nu

Karel Doormanstraat 6

4671 AD Dinteloord

Tel 0167 524035 [keuze 2]

Openingstijden:
Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen