zaterdag 25 juni 2016, 12:45

Steenbergse viskampioenen gehuldigd

STEENBERGEN – Ter afsluiting van het seizoen 2015/2016 zijn onlangs de sportviskampioenen van de gemeente Steenbergen gehuldigd. Henri Karremans won het zoutwaterkampioenschap, Kees de Groot zegevierde bij het zoetwatervissen.

Het zoutwaterkampioenschap werd in april al vervist aan de Westerschelde, waar de vis zich allesbehalve gemakkelijk liet vangen. Karremans had zodoende genoeg aan vier exemplaren om de titel in de wacht te slepen. Jan Geerts eindigde als tweede, Helma Geerts veroverde de derde plaats en ook het kampioenschap bij de dames.

Voor het zoetwaterkampioenschap togen de leden van de verschillende hengelsportverenigingen uit de gemeente begin deze maand naar de Middenvest in Steenbergen, waar Kees de Groot het best op dreef was. Koos Hellemons en Jan Noordijk werden respectievelijk tweede en derde.

De organisatie van de wedstrijden berustte dit seizoen bij de Heensemolense Sportvissers, volgend jaar zijn de Eendrachtvissers uit Nieuw-Vossemeer aan de beurt om het kampioenschap te verzorgen.

Uit de Steenbergse Courant