Albert Heijn Achterberg

Vertrouwd, persoonlijk en betrokken

Over Albert Heijn Achterberg

Albert Heijn is in Steenbergen al sinds decennia gevestigd. Begonnen in de Kaaistraat en via Grote Kerkstraat belandde de supermarkt in de jaren '90 van de vorige eeuw op het voormalig CSM-terrein. In 2001 werd de winkel overgenomen door de familie Achterberg, een kruideniersgeslacht dat in 2007 het 100-jarig bestaan vierde.

Stapsgewijs gegroeid

Albert Heijn is sinds de overname door de familie Achterberg stapsgewijs uitgebreid tot het huidige personeelsbestand van zo'n 150-tal medewerkers. Daarnaast nam Martin Achterberg de dagelijkse leiding van zijn vader Bram over en hij weet zich gesteund door een gemotiveerd team van medewerkers.

Vertrouwd, persoonlijk en betrokken

Martin Achterberg licht toe waarvoor Albert Heijn Achterberg in Steenbergen staat: "De slogan 'vertrouwd, persoonlijk en betrokken' vat samen wat we als winkel willen zijn. We laten het niet bij een belofte, maar brengen dat ook werkelijk in de praktijk. Dagelijks werken we er met hart en ziel aan om voor onze klanten de allerbeste winkel te zijn. Een winkel waar deze zich helemaal op zijn of haar gemak voelt en vanzelfsprekend ook alle boodschappen vindt waaraan behoefte is. De Albert Heijn-formule past prima bij ons en zorgt er voor dat onze klanten betaalbare topkwaliteit krijgen. We zijn lokaal betrokken en onderstrepen dat door ondersteuning van tal van plaatselijke initiatieven." 

Unieke lokale acties

Albert Heijn Achterberg staat in de regio bekend om de unieke plaatselijke acties voor klanten. Voorbeelden hiervan zijn een spaaractie van lokale voetbalplaatjes in samenwerking met vv Steenbergen en sc Welberg en het Steenbergse kwartetspel. Maar ook het bijzondere Steenbergse Monopolyspel. "Gewaardeerde acties die onze verwevenheid met Steenbergen en omgeving illustreren."

Contactgegevens

Albert Heijn Achterberg

Lindenburghlaan 1

4651 TM Steenbergen

Tel 0167 563160

Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 21:00 u
Dinsdag: 08:00 - 21:00 u
Woensdag: 08:00 - 21:00 u
Donderdag: 08:00 - 21:00 u
Vrijdag: 08:00 - 21:00 u
Zaterdag: 08:00 - 21:00 u
Zondag: 08:00 - 21:00 u

Actuele aanbiedingen