Het Wapen van Steenbergen

Over het Wapen van Steenbergen

Het Wapen van Steenbergen aan de Kaaistraat in Steenbergen kent als horecagelegenheid een lange geschiedenis. Al in 1863 vond de inschrijving plaats als café-zaal. Opererend onder diverse namen kreeg het enkele decennia geleden de naam Wapen van Steenbergen, een naam waaronder de gelegenheid tot 2005 opereerde. Na andere exploitanten en namen als 'De Joosse' en 'Bij Moeders' brachten in 2022 de nieuwe eigenaren Ewout van den Berg, Ronald van der Sandt en Johan Bosters de oude en zo vertrouwde naam weer terug.

Breed muziekcafé en poppodium

De opzet van het Wapen van Steenbergen is voor een deel anders. De dagelijkse café-functie is vervallen en naast een faciliteit voor het verenigingsleven – dat graag gebruik maakt van een functionele zaalruimte in het hart van Steenbergen – is het Wapen van Steenbergen thans een breed muziekcafé en poppodium. Het hele jaar door worden voor muziekminnend Steenbergen en omgeving met regelmaat muzikale activiteiten georganiseerd. De optredens van popbands, muziekgroepen en solisten trekken daarbij een breed publiek en zorgen voor leven in de muzikale brouwerij.

Vertrouwd adres voor verenigingsactiviteiten

Naast breed muziekcafé en poppodium blijft het Wapen van Steenbergen het vertrouwde adres voor het verenigingsleven. De Kleine Tour, het carnaval en initiatieven als het Matinee tussen Thee en Diner zijn hier terugkerende voorbeelden van, maar ook voor activiteiten met een meer incidenteel karakter biedt het Wapen van Steenbergen ruimte.

Contactgegevens

Het Wapen van Steenbergen

Kaaistraat 12

4651 BN Steenbergen

Tel 0167 729311

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 19:00 - 23:00 u
Donderdag: 19:00 - 23:00 u
Vrijdag: 16:00 - 00:00 u
Zaterdag: 15:00 - 00:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen