Oerlemans Mode

1.000 maan fashion & trends

Over Oerlemans Mode

Tot ver buiten de grenzen van de gemeente Steenbergen is Oerlemans Mode van oudsher een begrip op het gebied van zowel vrouwen- als mannenmode. Oerlemans staat voor uitstekende kwaliteit dames- en herenkleding met een breed scala van merken die er voor zorgen dat Oerlemans Mode ruime keuze heeft aan kleding voor zowel jong als oud. Oerlemans Mode voert damescollecties van Gerry Weber, Arma, Gaastra, Expresso, Sandwich en Penn & Ink. De heren hebben ruime keuze uit de collecties van ondermeer State of Art, Vanguard, McGregor, Stones, Carl Gross en Gaastra.

Annabel Jongmans, Ellis Nejal en Jan Jongmans geven bij Oerlemans Mode leiding aan een enthousiast en deskundig modeteam. "Wij staan volledig voor onze klanten klaar om hen te adviseren en hen wegwijs te maken in de nieuwe trends. Onze klanten waarderen het ook bijzonder dat ze uitstekend worden geholpen bij het bepalen van hun keuze in het brede assortiment kleding dat we te bieden hebben", vertelt het drietal.

Ze wijzen erop dat klanten ruim de tijd kunnen nemen voor hun aankopen uit het brede assortiment en dat ze tevens tijdens of na het shoppen op hun gemakje kunnen genieten van een heerlijke kop koffie of thee in de gezellige koffiehoek.

"We bieden in onze winkel ruim 1000 m2 modeplezier op twee etages, die geheel zijn vernieuwd en verder uitgebreid. Op de bovenverdieping bevinden zich de herencollecties; op de begane grond presenteren we de damescollecties, inclusief de dames-trend afdeling. Zoals men van ons mag verwachten hebben we een eigen vermaakatelier, waardoor we onze kleding zo nodig exact kunnen afstemmen op de wens van onze klanten". 

Contactgegevens

Oerlemans Mode

Kaaistraat 4

4651 BN Steenbergen

Tel 0167 563430

Openingstijden:
Maandag: 13:00 - 17:30 u
Dinsdag: 09:00 - 17:30 u
Woensdag: 09:00 - 17:30 u
Donderdag: 09:00 - 17:30 u
Vrijdag: 09:00 - 17:30 u 
Zaterdag: 09:00 - 17:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen