Afbeelding
zondag 27 augustus 2017, 11:00

Rustig inslingeren op Kruislandse kermis

KRUISLAND – De op de Markt en in de Molenstraat opgestelde Kruislandse kermis is gisterenavond traditiegetrouw wat rustig van start gegaan. Volgens Edwin Maas, cafébaas van De Commerce, is er ieder jaar sprake van een rustig op gang komen van het evenement en vormt dit voor de organisatoren dan ook geen enkele aanleiding tot paniek. Vol vertrouwen en met goede zin wordt door hen dan ook uitgekeken naar wat vandaag en morgen brengen zal.

Voor die enkele bezoeker die gisterenavond niet kon wachten om alvast wat sfeer te gaan proeven, had de rust ook zo zijn voordelen; geen lange rijen voor de oliebollen-, snoep- en schietkraam, een zee van ruimte bij de botsauto’s en een privé-balzaal in de bierhal die alle ruimte bood om een dansje te wagen op de door Kruislandse DJ JP verzorgde jaren ’90 muziek bij de Outdoor Poolparty.

Familiezondag en Paarse Maandag

De familiedag met muziek van JW Sound, die vanmiddag om 14:00 uur van start zal gaan, belooft zoals ieder jaar gelukkig heel wat meer publiek te gaan trekken. Dit geldt ook voor Paarse Maandag; op deze gezelligste maandag van het jaar begint het vertier om 15:00 uur en kan er in en rond de bierhal van 16:00 tot 00:00 uur volop genoten worden van de optredens van onder meer Marco Kraats en het Kruislandse Duo Sjerrie Denz.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant