Jumbo Steenbergen

Voor ál uw boodschappen

Over Jumbo Steenbergen

Jumbo heeft ook in Steenbergen inmiddels al een rijke historie. Al heel wat jaren is Jumbo vertrouwd bij veel inwoners van Steenbergen zelf, maar ook komt een  groot aantal klanten uit de wijde omgeving.

Jumbo scoort hoog

Grondlegger van de Jumboformule is de familie Van Eerd. Al in 1921 startte A. van Eerd met een groothandel en in 1996 werd de eerste Jumbowinkel geopend. In de afgelopen jaren groeide Jumbo enorm met zijn succesvolle formule. En na de overname van Super de Boer en C1000 supermarkten werd Jumbo de onbetwiste nummer twee op de Nederlandse markt in de levensmiddelenhandel. De Steenbergse Jumbo scoorde vele jarenlang zeer hoog op de lijst van beste supermarkten. Recent kreeg de winkel een grootscheepse metamorfose. Dit tot grote tevredenheid van de grote klantenschare, zo blijkt uit de vele loftuitingen.

Zeven zekerheden

"Wij gaan bij Jumbo voor meer dan 100 procent klant tevredenheid. Met een zeer uitgebreid assortiment dat we door onze omvang kunnen aanbieden tegen de laagste prijs. Dat doen we met de beste service. Onze zeven zekerheden zijn inmiddels een begrip geworden: allereerst zijn we euro's goedkoper en leveren we service met een glimlach. We zijn er voor alle boodschappen en bij ons is vers ook echt vers. Onze klanten kunnen vlot winkelen. We zijn overtuigd van onze producten en mocht iemand eens niet tevreden zijn, dan geven we zonder discussie geld terug. Bij alles wat we doen staan de wensen van onze klanten centraal", vertelt Marcel Schoone. Hij leidt de Steenbergse Jumbo, na ruime ervaring te hebben opgedaan in de wereld van de supermarkt.

'We gaan voor diktevreden klanten'

"We hebben niet alleen een prachtige winkel, waar onze klant met veel plezier kan winkelen. Ook ons team van medewerkers is zich er terdege van bewust dat we onze klanten optimale service moeten bieden. Want diktevreden klanten, daar gaan we met zijn allen voor. Wij geloven echt dat onze klanten het allerbeste verdienen. Het is onze rol om het leven van alle dag te verrijken. Door niet alleen heel goed te helpen, maar ook door onze klanten te inspireren. En zeker ook door lekker en gezond eten bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen", aldus Marcel Schoone.

Contactgegevens

Jumbo Steenbergen

Floraplein 2

4651 NC Steenbergen

Tel 0167 563082

Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 21:00 u
Dinsdag: 08:00 - 21:00 u
Woensdag: 08:00 - 21:00 u
Donderdag: 08:00 - 21:00 u
Vrijdag: 08:00 - 21:00 u
Zaterdag: 08:00 - 21:00 u
Zondag: 08:00 - 20:00 u

Actuele aanbiedingen