Puur en In de Oude Stempel

Smaakvolle, pure gerechten in een eigentijds jasje

Over Brasserie-Grand café Puur en Restaurant In de Oude Stempel

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde restaurants verwezenlijkte Mark van Loon een ambitie die hij al op zeer jonge leeftijd kreeg. Hij opende in september 2007 onder de naam Puur een Brasserie met het doel om "mijn gasten in een prettige ambiance te kunnen laten genieten van smaakvolle, pure gerechten in een eigentijds jasje". Het concept sloeg aan en sinds de opening mag Puur rekenen op een grote klandizie.

Enkele jaren later kwam het naast gelegen monumentale pand vacant, waar in vroegere tijden het Steenbergse postkantoor was gevestigd. Dit bood de kans om in deze prachtige ambiance een bijzonder restaurant te openen. Hier past Mark van Loon zijn vernieuwde visie op koken toe: innovatieve technieken, expressie en visuele kunst komen tot uiting in tongstrelende gerechten. "Onze gast is een avond uit en dat moet een waar feest zijn", zo stelt de Patron Cuisinier.

Hij ontvangt zijn gasten met een bijzonder collectie speciaal geselecteerde bruisende aperitieven en licht vervolgens persoonlijk aan tafel zijn menu toe. Een menu met verrukkelijke gerechten die vergezeld gaan van wijnen uit de Bourgogne of uit andere landen en streken. Naar wens kan kennis gemaakt worden met de kaaswagen, een van de paradepaardjes van restaurant 'In de Oude Stempel'. Hierop bevindt zich een selectie van maar liefst veertig tot vijftig bijzondere kazen uit binnen- en buitenland. De trolley met huisgemaakte zoete lekkernijen vormt een waardig sluitstuk van een heerlijk culinaire avond.

Over de openingstijden

De genoemde tijden zijn de openingstijden van de keuken van Brasserie Puur. Restaurant 'In de Oude Stempel' is op dinsdag en woensdag gesloten. Wel worden er op deze avonden kooklessen gegeven (kookstudio). Op donderdag t/m zaterdag is de keuken van restaurant 'In de Oude Stempel' geopend van 18.00 - 21.00u, op zondag van 12.00 - 21.00u.

Contactgegevens

Puur en In de Oude Stempel

Kaaistraat 19 en 21

4651 BL Steenbergen

Tel 0167 567381

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12:00 - 21:00 u
Woensdag: 10:00 - 21:00 u
Donderdag: 10:00 - 21:00 u
Vrijdag: 12:00 - 21:00 u
Zaterdag: 10:00 - 21:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen