donderdag 21 december 2017, 10:21

Molhoop nu toch niet langer op kieslijst PvdA

STEENBERGEN - PvdA afdeling Steenbergen laat weten dat Jeffrey Molhoop nu toch niet op de gistermiddag gepresenteerde kieslijst van PvdA gaat staan. Dat betekent dat de derde plaats vacant is gekomen en op de officiële kieslijst die wordt ingediend nummer vier Bart Mees een plekje naar boven schuift, gevolgd door Ad de Krom, Leon Aanraad, Jan van den Brand, Korrie van Kampenhout, Corrina Pollexd, Elly Douma en hekkensluiter Bas Nieuwkerk. Op nummer 1 staat Nadir Baali, gevolgd door Joop Stoeldraijer.

De mededeling van PvdA luidde als volgt: “Omstreeks 20.00 uur vanavond ontvingen we van de heer Lesley Molhoop een e-mail waarin hij het PvdA-bestuur het volgende laat weten:“Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen die zich voor hebben gedaan binnen onze partij waar het bestuur zich wederom zich onbetrouwbaar heeft opgesteld rondom mijn persoon is mijn vertrouwen jammer genoeg geschaad ten aanzien van het PvdA bestuur. Ik besluit hierop per direct mij terug te trekken van de PvdA kieslijst voor het komend jaar 2018.”

“Het PvdA-bestuur heeft hiervan teleurgesteld kennisgenomen en zal de heer Lesley Molhoop niet vermelden op de definitieve en officiële kieslijst die bij de gemeente begin volgend jaar moet worden ingediend: vanaf plaats 3 zal iedereen op de kieslijst een positie opschuiven”, aldus de PvdA reactie.

Lesley Molhoop was (nog) niet bereikbaar voor commentaar. Wellicht dat hij bereikbaar is voor het sluiten van de vrijdageditie van Steenbergse Courant. In dat geval leest u het commentaar in de krant van vrijdag.

Uit de Steenbergse Courant