Agridienst Uitzendbureau

Op zoek naar werk? Bekijk onze vacatures!

Over Agridienst Uitzendbureau

In 1993 ging Agridienst Uitzendbureau van start. Oorspronkelijk was het bedrijf puur agrarisch gericht, vanwege de historische achtergrond en de ruime expertise op dit terrein. In de loop der jaren echter groeide Agridienst uit tot een op een breed gebied opererend uitzendbureau.

Meer dan uitzenden alleen

"Agridienst is gespecialiseerd in het uitzenden maar is ook het adres voor payrolling, detachering, werving en selectie en bemiddeling voor ZZP-ers. Agridienst is totaal leverancier op het gebied van flexibel arbeid en wij ontzorgen onze opdrachtgevers hier volledig in .

Breed werkterrein

"Van groenvoorziening tot wegenbouw, van logistiek tot administratief, bouw en techniek, ons werkterrein is bijzonder breed. Daarbij richten we ons voornamelijk op Zuid-West Nederland", zo licht directeur Kees Aarden de activiteiten toe.

Persoonlijke aanpak

'Direct, nuchter en geen 'blabla': dat is wat Agridienst kenmerkt. En door die aanpak is je kans op een baan via ons echt groot. Zeker gezien het alsmaar toenemende aantal sectoren waarin we actief zijn. Wij zoeken een baan die past bij de ervaring en achtergrond. Voor ons staat één ding voorop: wij zorgen voor een goede match tussen medewerker en opdrachtgever. Zodat iedereen goed geholpen is'.

Vast aanspreekpunt

"Door onze gedegen en betrouwbare manier van werken hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Dagelijks werkt ons ervaren team er hard aan om die reputatie waar te maken. Daarbij zijn we een vast aanspreekpunt voor zowel de klant als onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt ingezet en ondersteunen onze relaties op het gebied van personeelszaken", aldus Kees.

De dienstverlening van Agridienst op een rij:

  • uitzendwerk
  • detachering
  • pay-rolling
  • werving en selectie
  • bemiddeling ZZP-ers

Agridienst is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en is NEN-4400 en VCU gecertificeerd. Dit toont aan dat alle zaken op arbeidsrechtelijk, Arbo-technisch, fiscaal en juridisch gebied prima zijn geregeld.

* Agridienst Uitzendbureau is telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Contactgegevens

Agridienst Uitzendbureau

Hoogstraat 7

4651 VA Steenbergen

Tel 0167-563500

Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 17:00 u
Dinsdag: 08:00 - 17:00 u
Woensdag: 08:00 - 17:00 u
Donderdag: 08:00 - 17:00 u
Vrijdag: 08:00 - 17:00 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen