BENU Apotheek Steenbergen

Kwalitatieve zorg met persoonlijk en deskundig advies

Over BENU Apotheek Steenbergen

Sinds mei 1978 is BENU Apotheek Steenbergen gevestigd op Kerkplein 3 in Steenbergen. Met recht kan worden gezegd dat de apotheek in al de erop volgende jaren een vertrouwd adres is voor het verkrijgen van geneesmiddelen en diverse andere serviceartikelen.

Apotheker Carlijn Wilton geeft graag de doelstellingen van haar apotheek aan: "In nauwe samenwerking met andere zorgverleners proberen wij mensen gezond te houden en gezonder te maken. Hiertoe werken wij professioneel, innovatief en efficiënt. Wij staan daarbij voor een optimale begeleiding van farmaceutische zorg en ons team staat op diverse gebieden graag klaar voor inwoners van Steenbergen en omstreken.

BENU apotheek is daarbij deskundig, toegankelijk, persoonlijk en innovatief. We werken hard om de service en kwaliteit in medicatievoorziening en de begeleiding daarbij als vanouds te laten zijn. Dat betekent meer tijd en uitleg aan de klant die daar behoefte aan heeft, een snelle afhandeling en een totale medicatiebewaking. Maar ook zaken als therapiebegeleiding in overleg met de arts en meer keuze in voordelige zelfzorgproducten. Daarnaast een betere bereikbaarheid door ruimere openingstijden, veel informatie via internet en ook bezorging van medicijnen".

Contactgegevens

BENU Apotheek Steenbergen

Kerkplein 3

4651 AN Steenbergen

Tel 0167 564010

Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 17.30 u
Dinsdag: 08:00 - 17.30 u
Woensdag: 08:00 - 17.30 u
Donderdag: 08:00 - 17.30 u
Vrijdag: 08:00 - 17.30 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen