Afbeelding
vrijdag 1 oktober 2021, 09:51

Feestweek op Gummarusschool ging van start

STEENBERGEN – Vanochtend is de feestweek op de Gummarusschool in wijk Zuid gestart. Voor dat de vandaag geplande workshops begonnen werd eerst ‘officieel’ afscheid genomen van oud-collega’s en kregen jubilarissen alsnog hun eerbetoon.

Het gaat om Will Mulders, Brigitte Veraart en Carla Kuijper die met pensioen zijn gegaan, maar waarvan vanwege de coronamaatregelen nog geen gepast afscheid kon worden genomen. Ook kwamen twee 25-jarig jubilarissen – Tonnie Mol (peuteropvang Pippi) en Juf Sandra Dingenouts (groep 1-2) in het zonnetje. Zij werden toegezongen door leerlingen en leerkrachten.

African Heartbeat

Vandaag staan workshops dans, muziek en zang op het programma. Deze hebben het thema ‘African Heartbeat’. De organisatie BandEvent leidt dit alles in goede banen. Vanmiddag laten leerlingen in twee groepen de jubilarissen en pensionado’s zien wat de resultaten van de workshops zijn. Ze verzorgen een feestelijke voorstelling.

Maandag gaan alle leerlingen van de groepen 1 tot en met 7 op schoolreis. Woensdag wordt de start van de kinderboekenweek gevierd en gelijktijdig de verjaardagen van alle juffen en meneren. Het thema daarbij is ‘Worden wat je wilt’. Ook zijn er deze ochtend wat vossenjachten.

Vrijdag 8 oktober is het ‘Hart van Zuid-dag’ met tevens om 9:30 uur de officiële opening van de nieuwbouw in aanwezigheid van wethouder Esther Prent.

[ door Peter Vermeulen ]

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant