Afbeelding
woensdag 11 december 2019, 11:00

Albert Heijn Achterberg pakt uit met Kerstfestival

Steenbergen – Twee jaar geleden organiseerde medewerkers van Albert Heijn Achterberg voor het eerst een Kerstfestival. De achterliggende gedachte was om op deze dag iets aan de klanten terug te kunnen geven. Na twee geslaagde edities was er geen enkele twijfel of er dit jaar een vervolg aan zou worden gegeven.

Eén van de drijvende krachten achter dit evenement, Michèle van der Kuip, ligt deze middag verder toe. ‘‘Voor het derde jaar op rij hopen we op zondag 15 december, van 12.00 uur tot 17.00 uur, onze klanten een sfeervolle middag te geven. Van inspiratie opdoen voor de feestdagen tot genieten van verschillende optredens. Ook organiseren we proeverijen en geven we een aantal goede doelen een podium. Tijdens het Kerstfestival zal er opnieuw een pop-up store van Dunkin’ Donuts komen’’.

Optredens voor jong en oud

Zanger en gitarist Sonny Griffin reist af naar Steenbergen om de klanten te laten meegenieten van zijn muziek. Daarnaast zullen verschillende lokale muzikale initiatieven zich ten gehore brengen. ‘‘In de winkel zullen we ruimte maken om onder andere amusementskoor Oud Bruin & Jong Belegen en de Steenbergse verrassing ‘De Geraniums’ te kunnen laten horen. Voor de kinderen is Jerry de Ballonheer opnieuw aanwezig die van ballonnen de mooiste dingen maakt’’.

Goede Doelen

‘‘De decembermaand is ook een mooie maand om stil te staan bij de medemens die een steuntje in de rug kan gebruiken. De Voedselbank zal deze middag gebruiken om aandacht te vragen voor hun actie ‘Doe een boodschap voor een ander’. Voor de kinderen worden er door Unicef activiteiten georganiseerd. Stichting Ankie zet zich al jaren in om op allerlei manieren geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Vrijwilligers van deze stichting zullen ook aanwezig zijn met een eigen stand’’. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant