Toon den Ridder Woon- en Slaapadvies

Totaalconcept voor de complete inrichting van uw woning

Over Toon den Ridder Woon- en Slaapadvies

Op het Steenbergse Industrieterrein Reinierpolder II is aan de Leerlooierij 6 de prachtige showroom van Toon den Ridder woon- en slaapadvies gevestigd. Het bedrijf biedt een compleet programma producten en diensten voor de totale inrichting van een woning. In huis werkt Toon den Ridder nauw samen met specialist woningstoffering Patrick Oerlemans, die onder de naam Oerlemans Mooi Wonen de onderdelen vloerbedekking en raambekleding verzorgt.

"Wij hebben een duidelijke doelstelling. Onder het motto 'Maak van elk huis een thuis voor een betaalbare prijs' leveren wij alles op het gebied van wonen en slapen. Wij willen ons onderscheiden door allereerst een persoonlijke benadering. Eerst goed luisteren naar wat onze klanten willen. Dat kan bij ons in de showroom, maar desgewenst ook meteen bij de klant thuis. Wanneer we exact weten wat de wensen zijn kunnen we een goed advies op maat geven. Dan komen vervolgens onze andere sterke punten. We leveren een compleet assortiment. Dat betekent gemak en een goede afstemming van zaken, omdat er slechts één aanspreekpunt is. We hebben daarbij een kleinschalige aanpak. Dit zorgt voor een scherpe prijs en voor een snelle afhandeling. We bieden ook duidelijkheid: een goede productuitleg, een heldere vergelijking en vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Vanzelfsprekend is voor ons het leveren van kwaliteit, ook door de inzet van vakmensen. En we zijn heel goed in het leveren van maatwerk: ook bij afwijkende maten zorgen we voor een optimale invulling van de woonwensen", zo verwoordt Toon den Ridder de manier van werken van zijn bedrijf.

Een dienst die het op-maat-werken van het bedrijf eveneens goed aantoont is het leveren van kasten en kastsystemen voor elke denkbare ruimte. "Natuurlijk leveren wij ook eenvoudige standaardkasten, tot zelfs de doe-het-zelf producten toe. Maar we zijn ijzersterk in op maat gemaakte kasten en wandsystemen van Nederlandse, Duitse of Italiaanse makelij. Met verrassend prettige levertijden en aantrekkelijke prijzen".

In de showroom aan de Leerlooierij wordt – op de tweede verdieping - tevens een uitgebreide collectie van alle soorten vloerbedekking en karpetten getoond. Specialist woonstoffering Patrick Oerlemans laat graag alle mogelijkheden zien en geeft daarbij een passend advies. "We hebben een enorme collectie tapijt en vinyl, Metroflor en PVC-vloeren, houten vloeren en traditioneel pakket, maar ook laminaat en laminaattegels. Daarnaast alle soorten raambedekking van gordijnen, vitrage tot rolgordijnen en jaloezieën".    

Contactgegevens

Toon den Ridder Woon- en Slaapadvies

Leerlooierij 6

4651 SM Steenbergen

Tel 0167 561678

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:30 u
Woensdag: 09:00 - 17:30 u
Donderdag: 09:00 - 17:30 u
Vrijdag: 09:00 - 17:30 u
Zaterdag: 09:00 - 17:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen