zondag 9 december 2012, 11:45

Volle sporthal geniet van jaarconcert Volharding

STEENBERGEN - Het jaarconcert van Volharding, niet meer weg te denken van de culturele kalender in Steenbergen, heeft na bijna twintig jaar nog niets van zijn aantrekkingskracht verloren. De sporthal van het Cromwiel was gisteravond tot de nok toe gevuld en het publiek genoot met volle teugen van A Concert 4 You. Vanmiddag volgt ‘deel twee’ van het programma.

Gisteravond stonden het Klein Orkest, JONG Volharding, het harmonieorkest en de Persi Swing Collection in de spotlights. De vier gezelschappen gaven elk op hun eigen manier invulling aan het ‘verkeersthema’ waarvoor dit jaar was gekozen. Op het repertoire stonden nummers als ‘Autobahn’, ‘Hit the road Jack’, ‘Oerend Ard’ en ‘Take the a-train’. Niet alleen de muzikanten van Volharding betraden het podium en de zaal. Dansers, danseressen, rolschaatsers en solo-artiesten zoals Chris Hoyle en Alex Lebeau maakten het totaalplaatje compleet. 

Vanaf 14.00 uur vanmiddag komen de andere geledingen van Volharding aan bod in het Cromwiel. Ook de Muzieketiers, de Muziek Maten, de blokfluitgroep en de percussiegroep staan te trappelen om zich van hun beste kant te laten horen. Aan de zaal zijn, voor 8 euro per stuk, nog kaarten verkrijgbaar.

Uit de Steenbergse Courant