dinsdag 10 juni 2014, 12:48

Fraaie make-over dankzij Winkelhartprijs

STEENBERGEN – Vielen de vorige keer Anne en Karin de Vos met hun neus in de boter en lopen zij de kans om een jaar lang elke week miljonair te worden door de winkelhartprijs van boekhandel Vermeulen, ditmaal kon Cora Snijders uit Steenbergen een gat in de lucht springen. Zij won namelijk de ‘Make-over’, de winkelhartprijs die Zipp fashion, LinFina Lingerie en Clara & Roxane beschikbaar stelden.

Het winnende aankoopmoment was zaterdag 17 mei en Cora had op die datum aankopen gedaan in het winkelhart van Steenbergen. De kassabon met haar naam kwam vervolgens bij de trekking als winnaar uit de bus. 

Cora Snijders ontving een kledingset t.w.v. 250 euro, een kappersbehandeling met gezichtsbehandeling en/of massage t.w.v. 150 euro en een luxe lingerieset t.w.v. 100 euro. 

Winkelen in Steenbergen is door de winkelhartactie tot het einde van dit jaar extra aantrekkelijk. Iedere twee weken kan een aantrekkelijke prijs, nu van Primera De Gilles, worden gewonnen. Het kanshebbende aankoopmoment voor de komende winkelhartprijs is 2 juni. Wie kassabonnen heeft van die datum doet er dus goed aan om deze in te leveren. Vergeet daarbij naam en adres niet te vermelden!

De verdere ‘spelregels’ van de actie zijn te vinden via de homepagina van deze website. 

Uit de Steenbergse Courant