Van Dorst Rolluiken en Zonwering

Specialist voor zonwering, rolluiken, buitenjaloezieën en garagedeuren

Over van Dorst Rolluiken en Zonwering

Na enkele ervaringsjaren in zonwering besloot Adrie van Dorst zich als zelfstandig ondernemer in 1976 professioneel met binnen- en buitenzonweringen te gaan bezighouden. Hij richtte Van Dorst Rolluiken en Zonwering op en wist al vrij snel een hechte klantenkring op te bouwen in de Zuid-Westhoek.Nadat enkele jaren later ook zoon Marco toetrad was een hecht familiebedrijf geboren. In 2000 nam zoon Marco het bedrijf over en ging vader Adri van een welverdiend pensioen genieten.

Van Dorst Rolluiken en Zonwering is gespecialiseerd in het ophangen en monteren van Zonwering, Rolluiken, Buitenjaloezieën en Garagedeuren.

De kracht van het bedrijf bleef onveranderd: "Wij worden vertrouwd door onze klanten. In alle jaren hebben wij bewezen dat we uitstekende kwaliteit leveren. Veel van onze nieuwe klanten krijgen we via mond-tot-mondreclame. Vaak ook mogen we zonwering installeren bij kinderen van bestaande klanten. Zij weten als geen ander dat wij niet alleen beschikken over ruime ervaring en een zeer persoonlijke aanpak. We leveren goede producten, zorgen voor een degelijke installatie en staan bekend om onze uitstekende service", zo licht Marco van Dorst toe.

"In de afgelopen jaren hebben wij een duidelijke selectie gemaakt onder de leveranciers. We leveren uitsluitend topmerken als Verano, Roma en Heroal. En kiezen uitsluitend voor aluminium rolluiken vanwege de hoogwaardige kwaliteit en de lange levensduur.Wij hangen rolluiken met vierkanten of ronde kappen. Hierbij kunt u kiezen uit vele mogelijkheden, kwaliteiten en kleuren, met of zonder intergreerbare hor. Belangrijk vinden we het ook om bij de mensen thuis te adviseren. Daarvoor hebben we kleurstalen en voorbeelden bij ons.Vervolgens kunnen we ook alles nauwkeurig inmeten en het juiste advies en of prijsofferte geven. 

Overigens zal het advies over welke zonwering optimaal(er zijn diverse mogelijkheden, zoals terrasschermen, zipscreens of markiezen) past bij de wensen van hun klanten ook worden aangevuld met extra informatie over de mogelijkheden die de huidige techniek biedt. Daarbij worden de toepassingen in combinatie met smartphone of tablet zeker toegelicht. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld rolluiken te sluiten, zelfs als de bewoners zich elders bevinden. En dat is toch wel super handig. Marco vertel hier graag meer over en maakt altijd vrijblijvend met belangstellende een afspraak. Marco verwijs ook naar de facebook pagina  " Van Dorst Rolluiken en Zonwering " of naar onze web-site: www.vandorstrolluiken.nl

Bekijk nu onze nieuwe web-site: www.vandorstrolluiken.nl

Deze geeft een overzicht van de diverse mogelijkheden en producten. Voor verdere informatie neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen op afspraak bij u langs voor een passend advies en offerte op uw wensen.

Contactgegevens

Van Dorst Rolluiken en Zonwering

Nassaulaan 45

4651 AA Steenbergen

Tel 0167 531416

Openingstijden:
Maandag: 08.00-18.00
Dinsdag: 08.00-18.00
Woensdag: 08.00-18.00
Donderdag: 08.00-18.00
Vrijdag: 08.00-18.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen