Vermeulen Steenbergen

Totaalaanbieder van marketing en communicatie

Vermeulen Steenbergen werd in 1877 opgericht door P.A. Vermeulen en is onder leiding van vijf generaties Vermeulen uitgegroeid tot een compleet marketing-, communicatie- en mediabedrijf dat ondernemers ondersteunt met online marketing en daarnaast actief is als uitgever van lokale media. 

Als specialist op het gebied van online marketing ervaart Vermeulen Steenbergen dat bedrijven het vaak lastig vinden de aandacht te krijgen van hun huidige en potentiële klanten en deze te behouden. De mogelijkheden zijn hiervoor bijna onbeperkt door inzet van internet, maar soms missen ondernemers de kennis, kunde en tijd om deze effectief te benutten. Als marketing- en communicatiebedrijf kan Vermeulen Steenbergen hierbij ondersteunen. Vanuit jarenlange kennis, kunde en ervaring kan het team van Vermeulen bedrijven ontzorgen en ervoor zorgen dat zij in contact blijven met hun doelgroepen met behulp van social media, e-mail of zoekmachines. 

Overige diensten

Naast de meest gekozen diensten op het gebied van marketing biedt Vermeulen Steenbergen ook overige communicatiediensten aan. Zo kan het communicatiebedrijf professioneel drukwerk ontwerpen en teksten en beelden voor communicatie maken. Ook het ontwerp van een website kan Vermeulen Steenbergen verzorgen, zodat de website een doelgericht verkoopmiddel wordt. Daarnaast is Vermeulen Steenbergen uitgever van lokale media zoals Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl. 

Contact opnemen? Vermeulen Steenbergen is gevestigd aan Molenweg 44 te Steenbergen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Contact opnemen kan door een mail te sturen naar info@vermeulensteenbergen.nl of door tijdens kantooruren te bellen naar 0167-565930. 

 

Contactgegevens

Vermeulen Steenbergen

Molenweg 44

4651 CM Steenbergen

Tel 0167 565930

Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:00 u
Dinsdag: 09:00 - 17:00 u
Woensdag: 09:00 - 17:00 u
Donderdag: 09:00 - 17:00 u
Vrijdag: 09:00 - 17:00 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen