vrijdag 30 mei 2014, 12:31

Wellicht miljonair door WinkelhartPrijs van boekhandel Vermeulen

STEENBERGEN – Maar liefst een jaar lang hebben Anne en Karin de Vos uit Steenbergen kans om miljonair te worden. Boekhandelaar Marco Vermeulen bedacht namelijk voor de kassabonactie van Winkelhart Steenbergen dat dit een aantrekkelijke en ook leuke prijs zou zijn. En zo ontvangen Anne en haar moeder Karin iedere week een miljoenenlot van de boekhandel in de Kaaistraat.

Het tweetal is vanzelfsprekend aardig in hun sas met deze prijs. Ze wonnen hem doordat ze kassabonnen van aankopen in Steenbergen van woensdag 14 mei hadden ingeleverd. Uit de ingeleverde kassabonnen werd hun bon getrokken.

“Je zult het geloven of niet, maar wij doen echt vrijwel al onze aankopen in Steenbergen. Er is hier echt volop keuze en we vinden dat je zo de winkeliers de kans geeft om een boterham te verdienen”, vertelt Karin. Het gezin De Vos kwam vijf jaar geleden in Steenbergen wonen. Voor veel mensen is Karin overigens een bekend gezicht. Zij werkt namelijk bij Rabobank Het Markiezaat en is vaak op het kantoor in Steenbergen te vinden. En je komt haar met haar gezinnetje ook regelmatig in het Steenbergse centrum tegen. “Gewoon lekker gemakkelijk op de fiets en alles dicht in de buurt”.

De volgende kanshebbers op een prijs in de kassabonactie zijn zij die kassabonnen uit Steenbergen van de aankoopdatum 17 mei inleveren. De winnaar ontvangt een Make-Over ter waarde van 500 euro door Zipp Fashion, Clara & Roxane en Linfina Lingerie. Vergeet niet naam en adres op de in te leveren kassabonnen te vermelden.

Bekijk de spelregels van de kassabonactie

Uit de Steenbergse Courant