Boekhandel Vermeulen

De oudste winkel van Steenbergen, maar nog wel helemaal van deze tijd

Over Boekhandel Vermeulen

Een van de oudste winkels in Steenbergen is boekhandel en kantoorvakhandel Vermeulen, sinds 1877 gevestigd aan de Kaaistraat 17 in het centrum van Steenbergen. Al meer dan 135 jaar levert "P.A. Vermeulen" schrijf- en papierwaren, kantoorartikelen, boeken, tijdschriften en tal van verwante artikelen aan een trouwe klantenkring.

"In deze tijd ontkom je er niet aan om de klant die graag vanachter zijn computer zijn boeken wil bestellen deze mogelijkheid te bieden. Via onze website kan men elk boek dat wordt gewenst via een simpele klik bestellen. Als het boek leverbaar is, dan heeft de besteller het de eerst volgende werkdag in huis. En dat voor exact dezelfde prijs als bij andere internetaanbieders, er is geen verschil. Het liefste ontvangen we echter onze klant persoonlijk in de winkel. Hier kan deze de boeken ook zelf bekijken en vergelijken. Hierdoor is een meer afgewogen keuze mogelijk. Wanneer het boek als cadeau bedoeld is, wordt dit feestelijk ingepakt en kan de klant het ook direct meenemen. Dat is een wezenlijk voordeel ten opzichte van aankoop via het internet", aldus eigenaar Marco Vermeulen.

Marco vervolgt: "In onze winkel hebben we overigens niet alleen boeken. Ons assortiment tijdschriften en wenskaarten is bijzonder uitgebreid. Daarnaast hebben we kantoorartikelen en tal van cadeauartikelen. Sinds mei is onze winkel ook servicepunt voor PostNL en ING-bank. Kortom, we zijn dan wel de oudste winkel van Steenbergen, maar onze dienstverlening is helemaal van deze tijd".

Contactgegevens

Boekhandel Vermeulen

Kaaistraat 17

4651 BL Steenbergen

Tel 0167 562050

Openingstijden:
Maandag: 13:00 - 17:30 u
Dinsdag: 08:30 - 17:30 u
Woensdag: 08:30 - 17:30 u
Donderdag: 08:30 - 17:30 u
Vrijdag: 08:30 - 17:30 u
Zaterdag: 08:30 - 17:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen