DINAMI Sports & Fitness

Persoonlijke begeleiding voor een gezonde leefstijl

Over DINAMI sports & fitness

In 1985 werd DINAMI opgericht als Budocentrum en instructie zwembad. 18 jaar lang was het centrum gevestigd in de Van Glymesstraat in Steenbergen. In 2004 verhuisde het inmiddels sterk gegroeide DINAMI naar de Leerlooierij, waar een modern multifunctioneel sportcentrum werd geopend. In de prachtige accommodatie is alle ruimte voor Fitness, volautomatische eGym toestellen. Groepslessen in grote en kleine groepjes en Personal training. Naast alle sportfaciliteiten heeft DINAMI ook een horecagedeelte, een professionele zonnebank en een knus Saunagedeelte waar alle klanten gratis gebruik van kunnen maken. Verder zijn ze gespecialiseerd in Voedingsbegeleiding. Twee voedingsconsulentes begeleiden iedereen die wilt afvallen of specifieke voeding wilt voor een bepaald doel.

Persoonlijke begeleiding voor een gezonde leefstijl

"Wij willen bijdragen aan een gezonde leefstijl. Dat doen we door een plek te bieden waar iedereen veilig kan sporten in een fijne omgeving. Hier begeleiden wij mensen op het gebied van bewegen, ontspanning en voeding", zo formuleren Wies Noordijk en Elsa Roozeboom de doelstellingen van DINAMI. "Wij doen dit door het geven van persoonlijke begeleiding op het gebied van leefstijl. Daarnaast geven deskundige instructeurs een gevarieerd aanbod aan groepsactiviteiten en geven zij trainingsschema's aan iedereen die dit wilt.

Uitgebreid aanbod

Er wordt continu gekeken naar de ontwikkelingen in de markt en spelen daar op in. Zo zijn de laatste jaren Yoga en Pilates heel populair en zijn ze onlangs gestart met Cross-FIT. Dit is een training waarin alle aspecten van fitheid getraind worden. Daarnaast blijft Spinning en Krachttraining op muziek binnen de groepslessen erg populair.

Bij DINAMI heerst er een gezellige en ongedwongen sfeer. Er wordt een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding gehanteerd om zo iedereen de gelegenheid te geven verantwoord te werken aan hun fitheid.

Contactgegevens

DINAMI Sports & Fitness

Leerlooierij 15

4651 SM Steenbergen

Tel 0167 566090

Openingstijden:
Maandag: 07:00 - 22:00 u
Dinsdag: 07:00 - 22:00 u
Woensdag: 07:00 - 22:00 u
Donderdag: 07:00 - 22:00 u
Vrijdag: 07:00 - 21:00 u
Zaterdag: 08:30 - 13:00 u
Zondag: 08:30 - 13:00 u

Actuele aanbiedingen