maandag 8 december 2014, 12:40

Weer volle bak bij Kerstconcert Dana Winner

STEENBERGEN – Voor het kerstconcert dat Dana Winner donderdag 18 december ten beste geeft in de Gummaruskerk, zijn nog maar enkele kaarten verkrijgbaar. ,,Je kunt eigenlijk nu al wel zeggen dat het volledig is uitverkocht,’’ aldus voorzitter Bram Hommel van de activiteitencommissie, verheugd over de grote animo van het publiek. ,,We zouden vermoedelijk nog wel een paar honderd kaarten meer kunnen verkopen, maar willen dat iedereen goed zicht heeft op het podium.’’

Het is voor de derde keer dat de Belgische zangeres een ‘volle bak’ veroorzaakt in de Gummaruskerk, waar zij ook vlak voor Kerstmis 2011 en 2012 de spreekwoordelijke sterren van de hemel zong.

Wie er deze keer nog bij wil zijn, maar nog geen toegangsbewijs heeft gekocht, moet nu niet langer meer wachten, maar zo snel mogelijk contact opnemen met H. van Elzakker, (0167) 564074, goresen@home.nl

De opbrengst van het kerstconcert, dat om 20.00 uur begint, komt ten goede aan het onderhoud van de ruim 110 jaar oude Gummaruskerk.

Alle bezoekers maken met hun entreekaartje kans op een leuke Kerst-verrassing, dankzij sponsoring van de Hema, Slijterij Veraart, Albert Heijn Achterberg, de Thoolse Taxi, Boekhandel Vermeulen, Vermeulen Steenbergen/Steenbergse Courant, SGB Zoom- en Zegestede en DFW Europe.

Uit de Steenbergse Courant