Tweewielercentrum Steenbergen

Uw fietsenwinkel in Steenbergen

Over Tweewielercentrum Steenbergen

"Wij werken er iedere dag hard aan om de beste en meest servicegerichte fietsenmakerij van deze omgeving te zijn. We zorgen er niet alleen voor dat reparatie en onderhoud heel goed gebeurt, maar ook snel. Als het even kan binnen een paar dagen en vaak zelfs al de volgende werkdag. We hebben veel onderdelen op voorraad en als er zaken besteld moeten worden zijn we natuurlijk afhankelijk van het tijdstip van levering, maar ook dat is vaak vlot".

Eigenaar Johan Heuseveldt heeft veel ervaring als monteur en geniet ervan om een zo optimaal mogelijke service te verlenen. Hij nam in mei 2019 de fietsenmakerij over van Kees Zwaan die dat op zijn beurt weer van Kemperman deed, waardoor de winkel en werkplaats aan de Kruispoort een fietsverleden heeft dat vele decennia teruggaat.

Samen met monteur Jeffrey werkt Johan Heuseveldt hard aan dik tevreden klanten. "We zorgen ervoor dat reparatie en onderhoud vakkundig en goed gebeurt met zo laag mogelijke kosten voor onze klant. Daarmee wordt de levensduur van de fiets verlengd en zorgt deze ook voor echt fietsplezier.

Uitstekende nieuwe fietsen

Wanneer de fiets aan vervanging toe is of de eigenaar toe is aan een nieuwe fiets, dan adviseren wij graag wat de beste keuze is. We beschikken over een ruim assortiment kwaliteitsfietsen.

In ons assortiment hebben we vanzelfsprekend ook uitstekende e-bikes. Wanneer een klant de aanschaf van een fiets met elektrische ondersteuning overweegt is het nog belangrijker om goed te worden geadviseerd. Niet alleen voor het rijplezier maar ook om het nu eenmaal benodigde onderhoud zo voordelig mogelijk te houden.

Een e-bike kan voor veel extra rijplezier zorgen, maar bij een verkeerde keuze ook voor veel kosten. En dat willen wij graag voorkomen".

Contactgegevens

Tweewielercentrum Steenbergen

Kruispoort 5

4651 AL Steenbergen

Tel 0167 563212

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 17:30 u
Woensdag: 09:00 - 17:30 u
Donderdag: 09:00 - 17:30 u
Vrijdag: 09:00 - 17:30 u
Zaterdag: 09:00 - 16:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen