maandag 28 april 2014, 11:11

Kleine Tour grote winnaar van Rabobank Clubkas Campagne

STEENBERGEN – Stichting Kleine Tour Steenbergen is de grote winnaar geworden van Clubkas Campagne van Rabobank Het Markiezaat. De organisatie van het jaarlijkse evenement voor de jeugd, dat komende zomer voor de 45ste keer wordt gehouden, kreeg een bedrag van 1390 euro toebedeeld.

Aan het nieuwe sponsor- en donatieproject, waarbij de leden van de bank het zogenoemde coöperatief dividend mogen verdelen, deden in het werkgebied van Rabobank Het Markiezaat 122 verenigingen mee.

Andere ‘grootverdieners’ uit de gemeente Steenbergen waren onder meer De Zonnebloem afdeling Steenbergen/Welberg met 930 euro, sv Diomedon (718 euro), muziekvereniging Volharding (642 euro), Scouting Steenbergen (600 euro), smartlappenkoor Oud Bruin & Jong Belegen (528 euro), Stichting Karnaval Steenbergen (497 euro), het A.M. de Jongtoneel uit Nieuw-Vossemeer (444 euro), De Vrolijke Spelers (427 euro), KBO Steenbergen (424 euro) en Die Vaertsingers (402 euro).

De Clubkas Campagne werd ook door Rabobank Roosendaal-Woensdrecht gehouden. Hieraan konden verenigingen en instellingen uit Kruisland deelnemen en dat leverde het ambachts- en gereedschappenmuseum De Holle Roffel een financiële injectie van 657 euro op. Stichting Het Pompke mocht 533 euro in ontvangst nemen en harmonie St. Caecilia 480 euro.

Organisaties uit Dinteloord konden meedoen aan de Clubkas Campagne van Rabobank West-Brabant-Noord, hiervan worden de uitslagen begin mei bekend.

Foto: Directievoorzitter Silvia Bal van Rabobank Het Markiezaat heeft aan Jack Goossens van Stichting Kleine Tour Steenbergen een cheque uitgereikt van 1390 euro.

Uit de Steenbergse Courant