donderdag 12 december 2013, 17:15

Verkiezing Foto van de Maand November

Uit de inzendingen voor de verkiezingen van de “Foto van de Maand November” zijn dit keer vijf foto’s geselecteerd, waaruit u nu de keuze mag maken: welke foto verdient wat u betreft de titel Foto van de Maand?

U kunt uw stem uitbrengen tot en met dinsdag 17 december via info@kijkopsteenbergen.nl

En vergeet niet uw foto’s in te sturen voor de verkiezing van de “Foto van de Maand December”! Dat kan natuurlijk heel de maand nog, dus als u nog geen ‘geschikte’ foto’s heeft gemaakt, dan kunt u dat de komende weken alsnog gaan doen. Uw inzendingen zijn van harte welkom via info@kijkopsteenbergen.nl. 

Voorwaarden: Foto’s moeten daadwerkelijk in de maand december zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen, en dienen bij voorkeur een minimale bestandsgrootte te hebben van 1Mb.

De onderwerpkeuze staat u geheel en al vrij. Van zonsondergang tot natuurschoon en van kinderfeestje tot huisdier, herfsttaferelen, najaarsweer, familieportret; alles mag. Vergeet hierbij vooral ook uw Sinterklaas en Kerstfoto’s niet!

Het gaat - voor alle duidelijkheid - niet alleen om de ‘schoonheid’ van de foto(’s), maar vooral ook om de impact, de eventuele emotionele waarde, opvallende zaken et cetera.

Vermeld bij uw inzendingen s.v.p. altijd waar en wanneer de foto’s zijn gemaakt, wat u er zelf zo speciaal aan vindt, én uw volledige contactgegevens.

We kijken weer uit naar uw bijdragen!

Verkiezing Foto van de Maand November

Foto 1: ‘In deze donkere weken van de herfst, waarin de natuur zich voorbereid op de winter, wil ik graag de schitterende bloei laten zien van mijn lidcactus. Dit is een explosie van bloei!’, aldus Maria Veldmans.

Foto 2: ‘Bij de intocht van Sinterklaas konden we allemaal in het Cromwiel zien dat de kinderen hun grootste vriend toch Zwarte Piet is’, zo bewijst deze foto van J. de Haak.

Foto 3: Vanuit haar huis heeft Marjolein Kranendonk dagelijks uitzicht op de Gummaruskerk, het bijzondere aan deze foto vindt zij daarom zelf vooral dat er op 20 november al even flink sneeuwde, maar dat leverde wel een mooi plaatje op.

Foto 4: Voor Els van Kaam was dit tafereeltje in het hertenkamp van Steenbergen-Zuid beslist een foto waard.

Foto 5: Clazien Renirie kwam deze dame tegen op een Halloweenparty en ja dan mag, of liever gezegd dan moet je er natuurlijk wel een beetje eng uitzien.

Uit de Steenbergse Courant