vrijdag 10 mei 2013, 08:48

Kies uw favoriete Foto van de Maand April

Uit de inzendingen voor de verkiezing van de Foto van de Maand April is, zoals te doen gebruikelijk, weer een voorselectie gemaakt. Uit de zes ‘genomineerde’ foto’s kunnen lezers van de Steenbergse Courant en volgers van KijkopSteenbergen.nl nu hun keuze maken.

Vermeld het nummer van uw favoriete foto onder het bericht op de Facebook-pagina van KijkopSteenbergen.nl of maak uw voorkeur bekend via redactie@steenbergsecourant.nl Stemmen kan tot en met dinsdag 14 mei. In de Steenbergse Courant van vrijdag 17 mei wordt de winnaar bekendgemaakt.

Heel deze maand kunt u foto’s insturen voor de verkiezing van de Foto van de Maand Mei. Inzendingen zijn welkom via het voornoemde e-mailadres.

Voorwaarden: Foto’s moeten daadwerkelijk in de maand mei zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen, en dienen een minimale bestandsgrootte te hebben van 1Mb.

De onderwerpkeuze staat u geheel en al vrij. Van zonsondergang tot natuurschoon en van kinderfeestje tot huisdier, alles mag. Het gaat – voor alle duidelijkheid – niet alleen om de ‘schoonheid’ van de foto(’s), maar vooral ook om de impact, de eventuele emotionele waarde, opvallende zaken et cetera.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Uit de Steenbergse Courant