Assurantiekantoor Nico van Peer B.V.

Onafhankelijke, persoonlijke en servicegerichte intermediair

Assurantiekantoor Nico van Peer B.V. is gestart op 1 augustus 1979. Inmiddels is het uitgegroeid tot een vertrouwde organisatie in de financiële markt. Het kantoor is werkzaam in een groot deel van Nederland en biedt haar relaties financiële rust en zekerheid met persoonlijk advies. 

Het kantoor houdt zich bezig met zowel de particuliere als de zakelijke markt en kan advies geven op het gebied van schade- en levensverzekeringen, hypotheken, financiering, sparen, vastgoed en pensioenen. Daarnaast is het assurantiekantoor ook actief als makelaar in de regio. Als onafhankelijk kantoor heeft Assurantiekantoor Nico van Peer B.V. geen contractuele verplichtingen bij partijen en kan het dus ongebonden adviseren bij de afname van financiële producten. 

Relaties staan centraal

Assurantiekantoor Nico van Peer B.V. zorgt voor financiële rust en inzicht in de financiële situatie door de risico's in de kaart te brengen. Daarbij staan de wensen en huidige situatie van de relatie centraal. Aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor in Steenbergen of bij de relatie thuis wordt een beeld van de situatie gevormd. Vervolgens wordt er een volledig onafhankelijk en op maat gemaakt advies geboden waar de relatie echt mee verder kan. Wat de financiële vraag ook is, Assurantiekantoor Nico van Peer B.V. heeft al het financieel advies onder één dak. 

Contact opnemen? Assurantiekantoor Nico van Peer B.V. is rechtstreeks bereikbaar via het contactformulier op de website. Het is altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak in te plannen. Wie op zoek is naar meer informatie kan ook terecht op de website van het assurantiekantoor. 

Assurantiekantoor Nico van Peer is ingeschreven in het Register Financieel Dienstverlener (AFM) en aangesloten bij het klachteninstituut KiFid. 

Contactgegevens

Assurantiekantoor Nico van Peer B.V.

Grote Kerkstraat 24a

4651 BB Steenbergen

Tel 0167 563920

Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:30 u
Dinsdag: 09:00 - 17:30 u
Woensdag: 09:00 - 17:30 u
Donderdag: 09:00 - 17:30 u
Vrijdag: 09:00 - 17:30 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen