zondag 20 juli 2014, 14:04

Vospop na 35 jaar nieuw leven ingeblazen

NIEUW-VOSSEMEER – Geïnspireerd op het in 1979 gehouden Vospop, wordt op zaterdag 30 augustus onder dezelfde naam een voor iedereen gratis toegankelijk muziekfestival gehouden op het evenemententerrein aan de Veerweg in Nieuw-Vossemeer.

Op het programma staan optredens van zes bands, te weten SkinnyPaul and the Fat men, Code-5, B-Ruder, Back to Basic, AXE en als klap op de vuurpijl Rattlesnake Shake. Voor de verdere muzikale aankleding van het (rock)festijn zorgt dj Bryan.

De organisatie, die in de regio de nodige sponsoren heeft gevonden, wil van Vospop een jaarlijks terugkerende gebeurtenis maken en heeft laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Ook aan de jeugd en senioren zal namelijk worden gedacht, met speciale activiteiten en een ‘rustig aan-plekje’ op het festivalterrein. En als er sprake is van een relevante winst, komt die ten goede aan de leefbaarheid in Nieuw-Vossemeer.

Vooruitlopend op Vospop 2014, vindt op zaterdag 26 juli vanaf 20.00 uur een reünie plaats in café Voorwaarts, met muziek uit de tijd van toen, verzorgd door dj Fred.

Twee weken later, op zaterdag 13 augustus, staat er een promotietour gepland langs de verschillende woonkernen van de gemeente Steenbergen, met medewerking van de formatie Overload.

Voor nadere informatie: http://www.vospop.nl

Uit de Steenbergse Courant