vrijdag 18 juli 2014, 14:14

Winkelhartprijs deze keer voor Ilja Hussaarts

STEENBERGEN – Ilja Hussaarts uit de Wisselkom in Steenbergen is de gelukkige winnares geworden van de inmiddels achtste winkelhartprijs die elke veertien dagen wordt uitgereikt in de kassabonnenactie die in winkelhart Steenbergen wordt gehouden.

Ilja Hussaarts ontving uit handen van Hema-directeur Kees de Bruin een verwenpakket ter waarde van 130 euro. Zij had namelijk op dinsdag 24 juni aankopen gedaan in het Steenbergse winkelhart en vervolgens haar kassabonnen – voorzien van naam en adres – ingeleverd. Hierdoor werden dit kansbonnen en in haar geval zat er dus een winnende bon tussen.

De kassabonactie loopt tot eind dit jaar. Iedere twee weken is er een trekking uit de ingeleverde kassabonnen met de datum van het winnende aankoopmoment. Het nieuwste winnende aankoopmoment was op 10 juli jongstleden.

Wie kassabonnen heeft van aankopen in het winkelhart met voornoemde datum doet er dus goed aan om deze in te leveren. Dat kan bij: Lake Side Steenbergen, boekhandel Vermeulen, drogisterij Van Oers, Bakker Jacques, Clara en Roxane en Linfina Lingerie.

Nadere informatie over deze actie is te vinden via de homepage van http://KijkopSteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant