De Uitwijk: Camping, Chaletparc & Pannenkoekenboerderij

Genieten bij de Uitwijk

In het koetshuis van de 17e-eeuwse, monumentale boerderij de Uytwijck op de Heen is Pannenkoekenboerderij de Uitwijk gevestigd. In een prachtige ambiance kunnen bezoekers genieten van een ruime keuze aan ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Meer dan honderd smakelijke lekkernijen bieden voor ieder wat wils. Naast pannenkoeken staan er ook maaltijdsalades en grillspecialiteiten op de menukaart. De Uitwijk beschikt over een ruime en sfeervolle orangerie - die ook uitstekend kan dienen als vergaderfaciliteit - en twee terrassen waar men op zomerse dagen heerlijk kan genieten.

Op het terrein van de monumentale boerderij is daarnaast nog meer te beleven. Zo wordt er iedere laatste zaterdag van de maand een open dag gehouden in het eeuwenoude Bakhuis. Belangstellenden krijgen uitleg over het ambachtelijk broodbakken en het stookproces van de houtbakoven. Naast de workshop pizzabakken die regelmatig op het programma staat kan men hier ook genieten van periodieke tentoonstellingen over vier eeuwen ambachtsgereedschappen. Verder bevinden zich op het erf een kinderboerderijtje, een speeltuintje en een uitdagend aangelegde minigolfbaan. In de schuur van de boerderij zijn de campingreceptie en een 'kidsclub' voor de jongste campinggasten ingericht. Tenslotte kan men bij de Uitwijk ook Canadese kano's huren om de schoonheid van de Steenbergse Vliet mee te ontdekken. 

 

Camping en Chatletparc

Een belangrijke tweede recreatiefaciliteit bij hoeve de Uytwijck is Camping en Chaletpark de Uitwijk. De goed verzorgde en rustige camping is gelegen tussen bloeiende dijken en groene akkers, direct naast de jachthaven aan de Steenbergse Vliet, en is ideaal voor zowel families met kleine kinderen als senioren die van ruimte en comfort houden. Er zijn ruime standaard-, comfort- en jaarplaatsen  met water, elektra, riool en CAI beschikbaar. Daarnaast beschikt de Uitwijk over uitstekende sanitaire voorzieningen. Wie niet over een kampeermiddel beschikt kan een lodge of chalet huren. 

Een bezoek brengen aan de Uitwijk? Kijk voor actuele openingstijden op www.de-uitwijk.nl of www.pannenkoekenboerderijdeuitwijk.nl

Contactgegevens

De Uitwijk: Camping, Chaletparc & Pannenkoekenboerderij

Dorpsweg 136

4655 AH De Heen

Tel 0167 560000

Openingstijden:
Maandag: 
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Actuele aanbiedingen