zaterdag 12 december 2015, 15:00

Kerstconcert Semper Crescendo voor Serious Request

NIEUW-VOSSEMEER – Harmonie Semper Crescendo verzorgt dinsdag 15 december traditiegetrouw een Kerstconcert in de Joannes de Doperkerk, met als noviteit dat de opbrengst van de collecte ten goede komt aan Serious Request van 3FM.

De Rode Kruis-actie van het radiostation is dit jaar speciaal bedoeld voor hulp aan kinderen en jongeren in oorlogsgebieden. Daaraan wil de Nieuw-Vossemeerse muziekvereniging graag een steentje bijdragen, vooral vanuit het oogpunt dat de jeugd van de harmonie in de bevoorrechte positie verkeert om gezellig met elkaar muziek te maken.

Het zijn dan ook de jonge leden van Semper Crescendo die zich tijdens het Kerstconcert inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen met de collecte. Vervolgens gaan zij in de Kerstvakantie met z’n allen naar het Glazen Huis van Serious Request in Heerlen om de hopelijk hoge opbrengst daar te doneren.

Aan het Kerstconcert, dat om 20.00 uur begint, wordt verder medewerking verleend door popkoor Voix uit Oud-Vossemeer en de Roosendaalse zangeres Anke Tahey.

Foto Niek Perdaems

Uit de Steenbergse Courant