JDN Riooltechniek

Dé specialist voor riolering en waterzuivering

Op 1 januari 2003 werd JDN Riooltechniek opgericht door eigenaar Johan de Neve. Hij begon zijn bedrijf met een speciaal ingerichte vrachtwagen die uitgerust was voor de reiniging en revisie van pompgemalen. In de jaren die erop volgden groeide JDN Riooltechniek uit tot specialist op het gebied van riolering en waterzuivering. 

Als specialist in riooltechniek kan JDN Riooltechniek efficiënt en adequaat verstoppingen en storingen aan rioleringen, regenwater- en afvalwaterafvoeren, IBA-installaties (kleinschalige waterzuiveringsinstallaties), persleidingen en gemalen oplossen. Het het ontstoppen en reinigen houdt JDN Riooltechniek zich ook bezig met IBA-onderhoud, onderhoudswerkzaamheden aan persleidingen en gemalen en het aanleggen van afvoeren. Daarbij onderscheidt het bedrijf zich door een zeer persoonlijke, klantgedreven en vakkundige aanpak. Door de ruime ervaring en het feit dat kwaliteit bij JDN hoog in het vaandel staat kan de klant rekenen op een snelle en adequate oplossing. 

Maatwerk

"Zo'n 99 procent van onze werkzaamheden bestaat uit maatwerk," stelt eigenaar Johan de Neve. "Niet één karwei is hetzelfde, maar onze ruime ervaring helpt ons bij ieder project." Daarnaast werkt het gespecialiseerde bedrijf volgens de geldende veiligheidsregels: met een VCA- en VIHB-certificering blijft de kwaliteit gewaarborgd. Zaken als goede persoonlijke beschermingsmaatregelen, ademluchtkwaliteitsmetingen, verkeersmaatregelen en periodieke keuringen van de gebruikte gereedschappen worden nauwkeurig in acht genomen. 

Een probleem aan de riolering? JDN Riooltechniek kan ingeschakeld worden voor elke ontstopping of reiniging, of het gaat om een dunne cv-leiding of een huisaansluiting. Contact opnemen kan door te bellen naar 06-52678638. Een mailbericht sturen naar info@jdnriooltechniek.nl is daarnaast ook mogelijk. 

Contactgegevens

JDN Riooltechniek

Oude Vlietpolderdijk 1

4655 TP De Heen

Tel 06 52678638


Actuele aanbiedingen