JDN Riooltechniek

Dé specialist voor riolering en waterzuivering

Over JDN Riooltechniek

Op 1 januari 2003 ging JDN riooltechniek van start. Eigenaar Johan de Neve begon zijn bedrijf met een speciaal ingerichte vrachtwagen die uitgerust was voor de reiniging en revisie van pompgemalen. In de jaren die erop volgden investeerde JDN in gereedschappen waarmee ook kleinschalige reiniging en ontstopping mogelijk werd.

Begin 2011 kwam er een specialisme bij en ging JDN riooltechniek zich tevens richten op het onderhoud van kleinschalige waterzuiveringinstallaties, de IBA's. Zo worden in opdracht van Waterschap Brabantse Delta in deze regio door JDN een 720-tal IBA-installaties onderhouden. De onderhoudswagen is optimaal voor alle voorkomende werkzaamheden uitgerust.

"Voor JDN draait alles om kwaliteit. Dat is niet zo vreemd, want knoeiwerk levert niets dan ergernis op. Dat geldt zowel voor onze klant als voor ons. Wij houden ons – naast het IBA-onderhoud en onderhoudswerkzaamheden aan persleidingen en gemalen hoofdzakelijk bezig met ontstoppen, reinigen en aanleggen van afvoeren. Daarbij werken we efficiënt en snel. Problemen worden zo adequaat opgelost. 99 Procent van onze werkzaamheden bestaat uit maatwerk. Niet één karwei is hetzelfde, onze ruime ervaring helpt ons daar uitstekend bij", aldus Johan de Neve.

Hij wijst erop dat zijn gespecialiseerde bedrijf werkt volgens de geldende veiligheidsregels. "Wij zijn VCA en VIHB gecertificeerd. Zaken als goede persoonlijke beschermingsmaatregelen, ademluchtkwaliteitsmetingen, verkeersmaatregelen en periodieke keuringen van de gebruikte gereedschappen worden nauwkeurig in acht genomen. Ook dat verstaan wij onder kwaliteit".

JDN riooltechniek kan ingeschakeld worden voor elke ontstopping of reiniging. "Of het nu om een dunne 32 mm CV-leiding gaat of om een huisaansluiting van 125 mm of groter, het is voor ons om het even. We lossen storingen en verstoppingen vlot op tegen een scherp tarief. Bij een probleem volstaat een telefoontje of mailbericht".

Contactgegevens

JDN Riooltechniek

Oude Vlietpolderdijk 1

4655 TP De Heen

Tel 06 52678638


Actuele aanbiedingen